5 Kasım 2013 Salı

Giovanni 2chic Avokado & Olive Oil Ultra Moist Deep Deep Moiusture Hair Mask- Yoğun Nem Sağlayan Saç Makesi

Merhabalar!
Bugün sizlere çok sevdiğim ve bütün arkadaşlarıma önerdiğim, Giovanni'nin avokado ve zeytin yağı özlü yoğun nem sağlayan saç maskesinden bahsedeceğim.

Saç diplerim yağlanmaya meyilli, saç uçlarım ise yıpranmış ve kuru. Saçlarım ne düz ne de kıvırcık. İkisinin ortasında şekilsiz ve kullanışsız bir görünümü var. Bu yüzden de düzleştirici kullanıyorum. Düzleştirici maalesef saçlarımı yoğun ısıyla beraber yıpratıp cansızlaştırıyor. Her ne kadar ısıya karşı saç bakım serumları kullansam da içim rahat etmediği için; ayrıca saç bakım maskeleri yapıyorum.

Saç bakımı konusunda çok hassas olduğum için sadece bir ürünle asla yetinmem. Yeni ürünler denemek beni her zaman mutlu eder. Son zamanlarda deneyip çok memnun kaldığım Giovanni'nin bu saç maskesini sizlerle tanıştırmak istiyorum. 

Ürünün Vaat Ettikleri:
Kuru ve yıpranmış saçlar için;
  • Aşırı yıpranmış saçları onarmaya yardımcı olur.
  • Fazla işlem görmüş, dirençli saçı yeniden canlandırır.
  • Kırılma ve dökülmeleri önlemeye yardımcı olur.
  • Avokado yağı nem tanecikleri ile zenginleştirilmiştir.
Saçınızın yoğun nem ihtiyacını derin bakım ile karşılar ve besler. Nefis bir botanik karışım olan avokado yağı ve altın zeytinyağı; mat, cansız ve kolay kırılan saçın yeniden canlandırılması için özel çift etkili nemlendirme karışımı ile formüle edildi.. Zengin formül ile pürüzlü yapının düzelmesini ve saçın hissedilir derecede yumuşak olmasını sağlar. Saçın rengini açmaz. Genellikle ısı ile şekillendirilen saçlar için idealdir. Vazgeçemeyeceksiniz.



Deneyimlerim:
Öncelikle 'vazgeçemeyeceksiniz' sözüne kesinlikle katıldığımı belirtmek istiyorum. Bu maskeye tek kelimeyle bayılıyorum! Neden bayılıyorsunuz diyecek olursanız: genelde saç maskeleri duşta verdiği yumuşaklığı gün boyu devam ettirmez. Bu maske için bu durum doğru değil. Haftada 2 kez, duşta ıslak saçıma uygulayıp 10 dk bekletmem bütün gün saçlarımın yumuşacık olması için yeterli oluyor. Sadece maskeyi değil; aynı serinin saç serumunu da kullanıyorum. Saçlarımı tekrar yıkayana kadar yumuşaklık devam ediyor.

Maskeyi düzenli kullandığımdan bu yana saçlarımın canlandığını rahatlıkla söyleyebilirim. Saçımı beslediğine gerçekten inanıyorum. Elektriklenen ve kabaran saçlarım şu sıralar çok huzurlu ve mutlu. Çok daha iyisini bulana kadar bu maskeden asla vazgeçmem!

Yapısı oldukça katı. Sıktığınızda kalıp gibi geliyor. Rahatsız edici bir kokusu yok. Tek eksiği bence; ambalajı. Sert ve kullanışsız. Ürün azaldıkça kullanmak zorlaşacak diye tahmin ediyorum.

Dikkat: Saç dibiniz normal, yağlı ya da yağlanmaya meyilli ise maskeyi saç dibinize uygulamayınız. Yağlanmaya sebep oluyor.

USDA sertifikalı yağlar kullanılıyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Paraben ve sülfat yok.


İçeriğinin tamamı resimdeki gibi. İçerik olarak da beni tatmin etti. Bittikçe alınacaklar listeme girdi.

Ürün 147 ml ve 20 küsür bir fiyatı var. Şimdiye kadar sadece Gratis'te satıldığını gördüm. Gratis'in yaptığı indirimlerden çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Giovanni'nin bu serisini kullanan var mı? Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Sevgiyle kalın...

20 yorum:

  1. Maske şuan ilk gratis indiriminde alınacaklar listeme girdi :) Kuru saçlarımın neme ve elektriklenmemeye ihtiyacı var. Sence şampuan ve saç kremini de almalı mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ececim saç diplerin yağlı ya da yağlanmaya meyilli ise saç kremi ve şampuanı olmaz diye tahmin ediyorum. Ancak tamamen kuru bir saçın varsa olabilir. Ama kendim kullanmadığım için öneride bulunmam da doğru olmaz:)

      Sil
  2. çok düşündüm bunu alıp almamayı ve son anda vazgeçtim bir dahaki indirime denerim artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarıma verdiği uzun süreli yumuşaklığı çok seviyorum. Denediğim saç maskeleri içinde en başarılısı.

      Sil
  3. Biri benim saclarimi anlatıyor dedim yazinin basinda :-D ben de bu serinin serumunu kullanmis ve memnun kalmıştım. Maskeyi de en kisa zamanda edinecegim o vakit ;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serumundan da çok memnunum. Maskesini denemelisin:)

      Sil
  4. Ben john frida'nın full repair maskesini ve bunun serumunu kullanıyorum. İlk indirimde alınacaklar listemde 1numaraya yerleşti :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheheh ben indirimden stoklamalıyım. Şimdiden yarıladım:)

      Sil
  5. Bu markanın sampuanını duymustum buda ulasabıldıgım anda alınacaklar lısteme gırdı sayende:)

    YanıtlaSil
  6. Watsonsun kendine ait devasa ballı avakadolu falan maskeleri kremleri aklımda aslında şuanda,ama belki fikir değiştirip bunuda alma ihtimalim var kokusuna bakıp :} güle güle kullan canım işe yaraması güzel birşey,gliss kulanıyorum bende bayılıyorum onada tavsiye ederim glissin herşeyi güzel.

    YanıtlaSil
  7. Yağlanma kısmı hariç aynı benim saçım ilk fırsatta serumla birlikte alıp deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıktan sonra yorumlarını merak ediyorum:)

      Sil
  8. Evet banyoda yumuşak olan saçlarım çıktıktan sonra keçeleşiyor. Tararken hep yoluyorum bir dünya malzeme sürüyorum. İlk alışverişimde almam lazım ve gün boyu yumuşak yapması beni cezbetti ama yumuşak olup birde üstüne kabarır mı diye kafamda soru işareti kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç serumuyla destekleyebilirsin. Benim saçlarım da çok elektirklenip kabarıyor. Saç serumu çok işe yarıyor:)

      Sil
  9. Bu urunu merak ettim sac tipimiz asagi yukari ayniymis. Bu urun mu dersiniz kiehlsin urunlerimden mi? Ve sac kremi onerisi de istiyorum lutfen :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehlsın saç ürünlerinden çok deneme şansım olmadı. Saç maskesi olarak bunu öneririm ben oldukça memnunum. Saç kremi olarak da Kiehlsın arganlı saç kremi vardı tam adını hatırlamıyorum. Onu çok beğeniyorum. Blogda yazısı yok ama en kısa zamanda onu da yazacağım:)

      Sil
  10. Bugün ben de aldım şimdi de yazınızı okudum. Benim saçlarım da aynı durumda mat, cansız ve kırık :/ Umarım bana da aynı etkiyi sağlar :)

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir ürüne benziyor hiç kullanmadım gerçi ama ilerleyen yaşlarda Saç bakımı işini profesyonelleştirecem şu an için Doğal saç bakımı yapmayı tercih ediyorum. http://senlemoda.com bu siteden öğrendiklerimle önce kendime uyguladım ve şimdi çevremdekilere doğal bakım kürleri uyguluyoum çok memnun yaptığım kişiler.

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)