20 Haziran 2013 Perşembe

The Balm 'Down Boy Allık'

The Balm'ın bu kadar seveni varken benim de yazmamam olmazdı. En son anneler günü indiriminden The Balm Down Boy allığı çok beğenerek aldım.


The Balm ürünlerinin sadece ambalajları bile sevmem için yeterli bir sebep. Vintage görünümlü bu ambalajlar bir harika.


Down boy allık, mat bebek pembesi rengiyle cildime uyum sağladı. Fırçaya çok az dokundurmak yeterli oluyor doğal bir pembelik veriyor. Kalıcılığı orta seviyede. Beyaz tenli olduğumdan ben yenileme ihtiyacı duymuyorum. Her cilt tipi için uygun. Üstelik içinde talc ve paraben yok.


Ürün 9.9 gr. Gratis'te indirime denk gelirseniz inanılmaz ucuza geliyor. Anneler günü indiriminden %50 indirimle 13.5 tl gibi bir fiyata aldım.

Down boy allığı nasıl buldunuz? The balmın en çok hangi ürününü severek kullanıyorsunuz?
Sevgiyle kalın:)

14 yorum:

  1. Hot mama favorim ama bunuda birdahaki indirimde almayı düşünüyorum. Güle güle kullann:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hot mamayı ben de seviyorum:) Aslında bütün allıklara bayılıyorum sadece bahama mama bana göre değil.

      Sil
  2. Keşke pembe, gül kurusu tonları bana yakışsa da alabilsemm ama hiç yakıştıramıyorum kendime :( sana çok yakışacağından eminim! benim favori balm ürünlerim time balm kapatıcı ve balm shelter. güle güle kullan allığını :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan kuzum :) the balm favorim aslında balm shelter ve balm jovi diyebilirim ki en sık bu ikiliyi kullanmışımdır bu yıl.Hot mama da güzel cabana boy u da denemeni öneririm o da biraz koyu gül kurusu ve çok doğal duruyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cabana boy ilk balm allığım çok severek kullanmıştım. Balm jovi, hot mama da var hepsinin yazısını yazıcam;) teşekkürler tatlım

      Sil
  4. The Balm'ın tüm ürünlerine bayılıyorum! Günlük makyajımda en çok kullandığım allık Down Boy, arada da Hot Mama'yı kullanıyorum. Ben de senin gibi byeaz tenli olduğum yakıştırıyorum kendime.:)

    dramakeupqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum ürünlerine:) hot mama da favorim;)

      Sil
  5. Bende canaba boyu yeni aldım ama bi allık bu kadar güzel mi olur aşk yaşıyorum aşk!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cabana boy benim balmdan aldığım ilk allıktı. Çok severek kullandım harika bir rengi var. Güle güle kullan:)

      Sil
  6. çok güzel bir renk bu da, bir sonraki indirimde alayım ben de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahama mama hariç bütün allıklarını seviyorum:)

      Sil
  7. Her indirimde tüm alliklarina bakarım the balm ın. :) ama bu zamana kadar sadece hot mamayı aldım. Hatta the balmdan aldığım ilk ürün kendisi. :) elimde diğer renklere benzer renkler oldugundan her seferinde iç geçirerek bırakırım. :) down boy ise mat oldugundan benim olmadı bu zamana kadar. Işıltı sevenler derneğine üyeyim ben. :) ama ne zamanki Meet matt(e) i aldım, anladım ki benim mat alliga ihtiyacım var:) babalar gunü indirimini kaçırdım ama ilk fırsatta benim olacak down boy. Sonra vurucam fırçayı vurucam fırçayı. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe bence de edinmelisin:) mat bir allık ama çok doal bir rengi var. Hot mamaya bayılıyorum son zamanlarda elimden düşmüyor:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)