28 Haziran 2013 Cuma

Sephora 'Supreme Makyaj Temizleme Köpüğü'

Uygun fiyatına ve içeriğine bakarak aldığım Sephora makyaj temizleme köpüğünü önce pek sevmedim. Elimde kendim köpürtmeyince temizlemeyecekmiş gibi hissettim.




Kullanmaya başladıktan sonra ne kadar yanıldığımı anladım. Oldukça başarılı bir şekilde makyajımı çıkardı. Hatta emin olmak için Bioderma Sensibio H2O ile tekrar sildim ve makyaj kalıntısına rastlamadım. 

Makyaj temizleme köpüğü demişler ama ben makyaj yapmadığım günlerde de kullanıyorum. Cildimde herhangi bir kuruluğa sebep olmadı. Bu özelliği ürünü sevmeme yetti de arttı bile. 

Yüz makyajının yanı sıra göz makyajını da temizliyor. Öyleki suya dayanıklılarda bile rahatlıkla işe yaradığını vaad ediyor. Ben bu tarz ürünleri göz makyajımı çıkarmak için denemiyorum. O yüzden göz makyajını çıkarma konusunda ne kadar iyi, fikir sahibi değilim.

Yüzümün kirli olduğunu düşündüğüm günlerde bu ürünü yüz fırçasıyla yüzüme uyguluyorum. Özellikle cildimde fondoten ya da BB krem varsa kesinlikle fırça yardımıyla yüzümü temizliyorum. Yüz fırçasının cildimi kalıntılardan daha iyi arındırdığını düşünüyorum.


Pompalı yapıda olması kullanımını kolaylaştırıyor. Bu yapıdaki ürünleri ben daha kullanışlı buluyorum. Ayrıca rahatsız olunacak bir kokusu da yok. Ben kokusunu sevdim.


Kullanımı gayet kolay. Şişeyi çarkaladıktan sonra elinize bir miktar sıkmanız yeterli. Ürünü yüzünüze ister elinizle isterseniz de yüz fırçası yardımıyla nazikçe masaj yaparak uygulamanız gerekiyor. Ardından da suyla duruluyorsunuz.

İçinde paraben yok. Sabun yok. En hassas ciltler için bile güvenle öneriliyor. Dermotolojik testlerden geçmiş. 150 ml ve fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 22 TL olmalı. Bitince yenisini alacağım.

Bu ürünü daha önce deneyen var mı?
Sevgiler...

13 yorum:

  1. Daha önce denemedim ama sende görünce canım çekti :)

    YanıtlaSil
  2. bende la roche posay in temizleme köpüğünü aldım .Ama bu daha uygun fiyatlı bir de bunu deneyeyeim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre performansı ve içeriği çok iyi:)

      Sil
  3. kurutmadan guzelce temizlemesi harikaymis, ben de deneyecegim temizleyicilerim bitince :)

    YanıtlaSil
  4. Bende Body Shop tea tree serisinin köpüğünü kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım onun da fiyatı 25tl olması lazım ama bunu da denemek istiyorum ancak yüzümde çıkan sivilcelerden dolayı bioderma sebium a başladım umarım iyi gelir :(

    YanıtlaSil
  5. Köpük temizleyiciler bana iyi temizleyemiyor gibi geliyor hep ama sen bu kadar memnunsan alınacaklar listeme eklendi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyordum ama deneyince fikrim değişti ;)

      Sil
  6. Fiyatı da uygunmuş, bir denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik ve fiyat bakımından iyi bir ürün;)

      Sil
  7. Bu sadece makyaj temizleme değil mi yani her gün makyajsız da kullanılabilir miyim sence :D

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)