9 Haziran 2013 Pazar

Bitenler #1

Herkese merhaba.
Blogda yazı yazmayı çok özlemişim. Bu yüzden arka arkaya postlar hazırladım. Yenilerden sonra bitenler postuyla karşınızdayım.

1. Yves Rocher Kayısı Çekirdeği Özlü Peeling: Blogumu takip ediyorsanız bu peelingi ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsunuzdur. Detaylarını buradan okuyabilirsiniz. Yenisini bitmeden almıştım. Kendisi favori ürünlerimden:)

2. Lush Mask Of Magnaminty: Bitmeden önce İstanbul'a yenisini almaya gitmiştim. Ancak yenisi uzun bir süre gelmeyecekmiş. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Gelir gelmez yenisini stok yapacağım:) Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Bu da favori ürünlerimden:)

3. The Body Shop Absinthe El Bakım Kremi: Bu kremi aldığım ilk günden beri severek kullanıyorum. Post yapmama fırsat bile kalmadan bitirdim. İçinde bulunan absinthe yeşil peri diye bilinen içkinin de özünü oluşturuyor. Harika bir kokusu var. Elinize sürdüğünüz an çimenlere uzanmış ve temiz havayı içinize çekmiş gibi bir his duyuyorsunuz. Çok iyi bir koku giderici. Ele sürüldüğü an yağlı bir his bırakmadan çabucak emiliyor. Aynı zamanda ele ferahlık veriyor. Bu yüzden sıcak havalarda bol bol kullandım ve çabucak bitti:/ Elimdeki 30 ml ve fiyatı 15 TL. Aynı zamanda paraben yok. Tek olumsuz yönü gün içinde elimle yüzüme temas ettiğimde içindeki alkolün etkisiyle cildimde kızarıklık oluşturdu. Cildinde hassasiyeti olanların dikkat etmesi gerekir. Elimde farklı ürünler olduğu  için şimdilik yenisini almayı düşünmüyorum.

4. Yves Rocher Hydra Vegetal Yüz Yıkama Jeli: Postunu daha önce yaptım buradan ulaşabilirsiniz. Yüzümü çok kuruttu o yüzden yenisini almayı düşünmüyorum.

5. La Roche Posay Güneş Koruyucu Krem: Denemek amaçlı eczaneden aldığım bir sample. Ancak yüzümde kaşıntı ve kızarıklık yaptı. Aynı zamanda beyaz leke bıraktı. Orjinal boyunu almayı düşünmüyorum.

6. Bioderma Güneş Koruyucu Krem: Bioderma'nın Akn serisinden ciltte parlama yapmayan SPF+30 güneş koruma özelliğindeki kremi. Sample boyunun 6.tüpünü bitirdim. Neredeyse orginal boyunu bitirmişim:) Severek kullandım. Sivilce ve parlama yapmadı. Ancak beyaz leke bırakıyor. Elimde başka bir ürün olduğu için orjinal boyunu almayacağım.

7. Bioderma Sebium Akn: Severek kullandığım bir başka Bioderma ürünü. Ancak sivilceleri uzun süreli yok etmiyor. Özellikle La Roche Posay Dou ile tanıştıktan sonra orjinal boyunu almayı düşünmüyorum.

8. Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli: Sample boyunu kullandım. 10 tüpe yakın bitirdim. Yüzümü kurutmadı. Severek kullandım. Elimdekiler biterse orjinal boyunu alabilirim.

9. Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner: Kiehl'sın merak ettiğim ürünlerindendi. Ancak sample boyu olduğu için etkileri hakkında tecrübe edinemedim. Fiyatını oldukça yüksek bulduğum için orjinal boyunu almayı düşünmüyorum. 

Sizin bu ürünlerden kullandıklarınız var mı? Son zamanlarda siz neler bitirdiniz?
Sevgiler...

20 yorum:

  1. Biodermanın SPF 50 olanını kullanıyorum güneş lekelenmelerinin önüne geçen güzel bir nemlendirici fakat beyaz bir renk vermesi benimde hoşuma gitmiyor. Bioderma Sebium yüz yıkama jeli benimde cildimde herhangi bir kuruma yapmadı severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef güneş kremlerinde hep aynı sıkıntı:/

      Sil
  2. Bunlar bitsin yenileri gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. Lush Mask of Magnaminty geçen hafta stoklara gelmişti hemen aldım ben, hala varsa bak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım şimdi stoklarda yok:/ Kadıköy Lush gelince haber vericek onu bekliyorum. Bu arada güle güle kullan:)

      Sil
  4. Bitirdiğin ürünler tam da benim merak ettiklerim olmuş! La Roche Posay'in güneş kremi renkli olan mıydı( ten rengi) yoksa sade olan mıydı? Bir da kaç ml idi ve ücretsiz mi verdiler?
    Benim de çok hassas bir yüzüm olduğu için tam boyunu almadan denemek istiyorum da ondan sordum :)
    Eskiler gitsin, yeniler gelsin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sade olanını yani klasik olanını kullandım. Eczanelerde deneme boyunu istediğinde ücretsiz alabiliyorsun. Ben birçok ürünün önce sample boyunu kullanıyorum. Yağlı bir cildin varsa dikkat et bence bana sivilce yaptı:/

      Sil
  5. absinthe el kremi ilgimi öyle bir çekti ki bende almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. NE KADAR COK URUN KULLANIP BITIRMISSIN MASALLAH d:

    YanıtlaSil
  7. Bende Yves Rocher peeling kullanıyorum. Hatta bugun bloga yazdım. Senin kullandıgını da merak etmiyor değilim. Gittiğimde bunu da sorayım bakalım, bana önerecekler mi? Bu arada maşallahın var :) Benimkiler henüz yarısında gerçi ben hep en büyük boylarını alıyorum nedense :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim varken kaçırma derim:) Aslında ben de pek fazla ürün bitiremiyorum ama birazı da blog açmadan önceden kalma bitmiş ürünler:)

      Sil
    2. Dün gittim ve aldım; ama yine kullanıp bitirdiğimden aldım. Yine o ürünü tavsiye edince satış danışmanı indirimdeyken de 2 tane aldım :) onu da tavsiye ederim canım;)

      Sil
  8. Yves Rocher peeling bende de var fakat henüz kullanamadım. Bioderma güneş kremi ile aynı sorunu ben de yaşadım, hatta geçen yaz üzerine yaptığım makyajı kusturduğu ve deniz de beyaz beyaz atıp beni komik duruma düşürdüğünden beri kullanmıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu peelinge bayılıyorum:) güneş kremi sıkıntı. En son sebamedi aldım sadece 3 günde inanılmaz sivilce yaptı:(

      Sil
  9. Sebium yüz yıkama jelini tavsiye ederim. Ben severek kullanıyorum. 1. şişemin yarısındayım. Biraz daha kullandıktan sonra kendi blogumda yazısını da yazmayı planlıyorum. :) TBS'nin kremini de deniyeceğim çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  10. calendula tonigi almanı kesinlikle oneririm.. ben sahsen kendisinin hayranıyım..

    yazısını yazmıstım okumak istersen:

    http://lifewithhk.blogspot.com.tr/2013/09/kiehls-calendula-herbal-extract-alcohol.html

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)