14 Haziran 2013 Cuma

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask

Hayatta bazı şeylere ön yargıyla yaklaşıp 'yok ya kalsın' dediğim çok şey oluyor. Uzun zamandır Gratis'te gördüğüm Pierre F Estheticians Formula 'Gentle Peel Off Mask' (Nazik Soyulabilen Maske) gibi. Şunu söylemeliyim ki ambalajını beğenmediğim için hep uzak durmuştum.

Pierre F- Gentle Peel Off Mask

Hayat dış görünüşten ibaret değil tabiki de:) Bu ürünü alıp evde denediğim an 'nasıl ya neden daha önce keşfetmedim ben bunu' dedim. Abartmadan söylüyorum bu zamana kadar denediğim soyulabilir maskeler içinde en iyisi:)) 

Neden iyi peki? Yüzeme sürdükten 15 dk sonra tamamen kurudu ve yüzümdeki kalıntıları, siyah noktaları hatta tüylerimi çekip aldı. Şaşkınlık içerisinde kaldım. Yüzümdeki ölü hücreyi o kadar iyi söktü ki tenim bembeyaz ve pürüzsüz oldu. Cildime mıknatıs gibi yapıştı bu yönünü çok sevdim. Cildimde herhangi bir kuruluk hissetmedim. Sivilcelerimi yatıştırdığını gözlemledim. Haftada 1 kez uygulamayı düşünüyorum. Ciltteki yağı çok güzel emdiği için fazlasının cildime zarar vereceğini düşünüyorum. Kokusunu sevdim beni rahatsız etmedi.

Ürünün özellikleri:
Zararlı serbest radikalleri önlemeye yardımcı oluyor. C vitamini ile toksinleri azaltmaya yardımcı antioksidan nar içeriyor.Cilde esneklik ve yeniden canlanma hissi veriyor. İçinde paraben, sülfat, ftalat ve PEG'ler yok. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş.

İçindekiler
Dikkat etmeli!!! 
Maskeyi sürerken bayanlar kaşlarından uzak tutsun baylar ise sakallarından. Cilde çok güçlü yapıştığı için kılları kökünden söküyor. Ayrıca karma ve yağlı ciltler için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Kuru bir cilde sahip olan erkek arkadaşım da denedi. Ancak maskeden sonra yüzü kızardı ve yanma oluştu. Bu yüzden kuru ve hassas ciltlere uygun olmadığını düşünüyorum.   

175 ml ve fiyatı 14.75 tl. Ancak ben alırken 1 ürün alana 2.'sine %50 indirim vardı. Hem maskesini hem de temizleme jelini aldım. Şuan Gratis'te babalar gününe özel %40 indirim var bir bakın derim;) 

Ürünü nasıl buldunuz? Daha önce bu ürünü deneyen var mı?
Sevgiler...

39 yorum:

  1. Ben de anneler günü indirimde almıştım, ciltteki yağı mükemmel emiyor. Ben özellikle gece dışarı çıkmadan önce yapıyorum, kurtarıcı bir maske :) Boyutunu düşününce fiyatı çok iyi, fırsat bulursam ben de yazısını yazıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten harika bir maske neden bu zamana kadar almamışım dedirtti. Kesinlikle ben de fiyatının boyutuna göre iyi olduğunu düşünüyorum. Senin yazını da bekliyorum o halde:)

      Sil
  2. resmını cektım alacağım deneyınce azarım :)

    YanıtlaSil
  3. şimdi canımı çektirdiniz bende hemen alacağım ve paylaşırım yazısını
    iyi günlerde kullanın bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'te indirimden dene derim tam bir kurtarıcı:)

      Sil
  4. Güle güle kullan tatlım ama tüyleri çekmesini hiç sevmedim ben:/ayva tüylerim var eğer giderse yerine hafif koyuları çıkmaya başlıyor tek tük bana gelmez bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) güçlü yapışma özelliği var. Ben en çok tüylerimi de almasını sevdim:) tabiki tercih meselesi.

      Sil
  5. Tüyleri de çekmesi beni fena korkuttu aslında tam benlik bir maskeymiş :) güle güe kullan.Bu arada indirim ne zamana kadar devam ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) benim burun bölgemde bir hayli yağlanma oluyor peelingden sonra yağ,kir,siyah nokta ne varsa arındırıyor. İndirim 14,15,16 Haziran da geçerli.

      Sil
    2. Sanırım denicem siyah noktalar başa bela :)) çok teşekkürler..

      Sil
  6. aslında ambalajı da fena deil canlı canlı.. gratis e okdar giderim hiç dikkatimi çekmemişti bu ürün. dediğin gibiyse tam bnm cildime uygun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dikkatimi ambalajından dolayı çekmedi. Keşfettiğimde ise keşke daha erken görseydim dedim. Şuan indirim var Gratiste bir bak derim ;)

      Sil
  7. Hep gözüme çarpan bir maskeydi ama risk almaktan korktum biraz. Elimdeki ürünler bitince ben de deneyebilirim. Bilgilenmiş oldum sayende, teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım beğenmene sevindim:) kesinlikle dene derim;)

      Sil
  8. O kadar etkili bir maske olmasına bende çok şaşırdım yorumunu okuyunca watsonsa gidiyordum gratise de ugrayıp alayım bundan bakalım deneyelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma /yağlı cildin varsa kesin dene derim ;)

      Sil
  9. bendemi alsam ne,
    yuzum cok yagli cunku :\

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin yağlıysa dene derim ;) sonuçtan memnun kalacaksın:))

      Sil
  10. Ben buna yorum yapmıştım; fakat çıkmamış sanırım. Bende Yves Rocher var. Memnunum; ama anlattıgın kadarı ile bu da süper. Hele ki karma bir cilt için dediysen kesin denemeliyim :) İlk fırsatta Gratis'e koşmam gerekecek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim bitmeden kesin dene derim:)

      Sil
    2. İzmirdeki tüm gratisleri talan ettim ve sonunda buldum :-) indirimdeyken de 2 tane alıverdim. Biraz önce denedim böyle bir çekim gücü yok yves rocherden daha iyi ;)

      Sil
    3. Kesinlikle soyulabilir maskeler içinde en iyisi ne var ne yok söküp atıyor:) Güle güle kullan canım:))

      Sil
  11. Başka bir markanın kullanmıştım benzer bir maskesini, sivilcelerimi tahriş etmişti. Fakat öyle güzel anlatmışsın ki bunu bir denemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim varken oldukça uyguna geliyor ben gerçi indirimden önce aldım. Şans ver derim ;)

      Sil
  12. Maskeyi bende deneyeceğim alınacaklar listeme koydum :) birde bişi soracağım maskeden sonra tonik kullanıyor musun?Kullanıyorsan hangi markayı kullanıyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim dönemsel olarak kurumaya meyilli olduğundan tonik pek kullanmıyorum. Onun yerine biodermanın sensibio H2O diye makyaj temizleme ürünü var onunla siliyorum. Her cilt tipi için uygun bir ürün.

      Sil
  13. Ben birkaç indirim önce almıştım sanırım :) Envayi çeşit maskeme rağmen maske yapmaya üşendiğim için bir kez kullandım bunu ve ince sürmüşüm o yüzden bende de biraz ağda etkisi yarattı :D
    Yumuşacık bir his bırakıyor kalp kalp :))

    YanıtlaSil
  14. Bi şey diyim mi aynı senin gibi düşündüm ben de tipini beğenmediğim için almadım ama yazdığın çok iyi olmuş çünkü hem çok yağlı bi cildim var hem de yeni bi maske arıyodum sanırım yarın ilk iş gidip bu maskeden alacağım :) ellerine sağlık çok güzel bi yazı olmuş

    YanıtlaSil
  15. bir soru daha, tuyleri de alıyor demissin ya zuhalcim peki o tuyler daha koyu ve sert cikmiyor mu sonra :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin de tüylenme sorunu olanlar için sorun olabilir. Benim hafif sarı tüylerim var belli belirsiz onları koparıyor ama geriye koyu ve sert tüyler çıkmadı canım.

      Sil
    2. tesekkur ederim canim :)

      Sil
  16. çok ii gerçekten sizden görüp aldım kurutuyo sivilceleri gerçekten, lazer yaptırıyrm yüzüme gayet ii kıllarada ii geldi sanırım döktü:)

    YanıtlaSil
  17. Bu markayı tanıtan bu kadar çok yazı olması çok güzel :) Bu maske benim cildime biraz ağır geldi ama yine de beğendim diğer ürünlerini rutin olarak kullanıyorum. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması en büyük artısı benim için
    http://blckpearlstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)