9 Mayıs 2014 Cuma

Son Zamanlarda Neler Aldım? (Gratis, Watsons, Sevil ve Asos)

Merhaba,
Son zamanlarda birkaç tane merak ettiğim ve biraz da ihtiyaca yönelik bir alışveriş yaptım. Uzunca süre ihtiyaç dışında pek fazla ürün almayı düşünmüyorum. Bakalım ne kadar sabırlı olabileceğim:)


Chanel yeni bir şeyler çıkardığında almadan rahat edemiyorum. Son çıkan Perfection Lumiere Velvet fondöteni de bunlardan biri. İlk çıktığı sıralarda oldukça heyecanlanmıştım. Türkiye'ye satışa çıkar çıkmaz Sevil'den aldım. Bendeki en açık rengi 10 Beige. Bir süredir kullanıyorum; yağlı ve karma ciltler için uygun. Kapatıcılığı da gayet güzel. Ciltte tam mat bir görüntü oluşturmuyor. Giorgio Armani Lasting Silk fondötenden önce almış olsaydım eminim çok daha fazla beğenirdim. Onunla kıyaslayınca birkaç tık geride kalıyor. Bir süre daha kullanıp detaylı incelemesini yapacağım.


Gratis ve Watsons Anneler Günü'ne özel indirim yapınca, ihtiyaca yönelik birkaç şey aldım. Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisini denemek için aldım (%50 indirim). Yves Rocher'ınkini kullanmaktan bıktım. Bakalım bu nasılmış. Rimmel London In Love With Ginger rujun ise renginin güzelliğine dayanamayıp aldım (%35 indirim). Dudaklara verdiği nem ve pigmenti gerçekten çok iyi. L'oreal Paris kaş kalemimi yedekledim (%50 indirim). Piyasadaki birçok kaş kalemine göre çok iyi. Sonunda The Balm'ın Put A Lid On It far bazını buldum (%50 indirim). Gratis'te satılan Lypsyl markasının lip balmını çok beğeniyorum (%40 indirim). Maybelline'nin The Colossol Go Extreme Volume maskarasını bir hafta önce almıştım. Aldığımdan beri çok severek kullanıyorum. Rimmel London Match Perfection kapatıcısı ise stok amaçlı alındı (%35 indirim). Sanırım Rimmel London en iyi uygun fiyatlı markalardan biri. Fişi kaybettiğim için fiyatları net hatırlamıyorum. Onun yerine indirim oranlarını yazdım. İndirimler hala devam ediyor. Bu arada Benri pamuklarda indirim yoktu!


Bourjois'ın CC krem çıkardığını görünce bir merak sardı dört bir yanımı. Asos'a da geldiğini görünce hemen sipariş verdim; 14 gün gibi bir sürede elime ulaştı. Elimde ten ürünü fazla olduğu için henüz açıp denemedim.


Rimmel London In Love With Ginger, içinde kırımızılık ve turunculuk barındıran harika bir renk! Bu tarz renklerden hoşlanıyorsanız bu seriye bakmanızı öneririm. Bu seriyi oldukça beğendim. 

Sizler son zamanlarda neler aldınız? Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın...

18 yorum:

  1. Hepsini güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan harika şeyler almışsın. İndirimleri kaçırmamak gerek böyle günlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle indirimler her zaman değerlendirilmeli:)

      Sil
  3. Çok güzeller, güle güle kullan canım.bourjois cc kremi çok merak ediyordum.neden çekildi Türkiye'den diye üzülmüştüm.assos' tan alabilirim bende.süper haber:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim evet Bourjois Asos'ta satılıyor;)

      Sil
  4. Bu CC kremi ben de aldım kokusu bebek gibi ve gerçekten fondötene ihtiyaç duymadığımı anladım CClere geçiş yapınca :) Hepsini güle güle kullan çok güzel bir alışveriş olmuş!
    Bana da beklerim :)

    www.1rimel1allik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sen de güzel günlerde kullan:)

      Sil
  5. Neutrogena'dan da memnun kalmayacak olursan ya da kalsan bile L'oreal'in mavi bir makyaj temizleyicisi var onu tavsiye ederim Zuhalcanım :) Ayrıca ben şu 2 ay önce aldığım La Prairie fondötenden sanırım hiç memnun değilim, o yüzden senin Chanel ve Armani önerilerine bir bakabilirim, yine Max Factor Lasting Performance'la aşk yaşadığım dönemlere döndüm. Kalkıp başka bir fondötene 4 katı fiyat veriyorsun yine ona dönüyorsun, o kadar favorimdir :) Denemediysen öneririm, 60 liraya yakındı galiba ki habire indirim de oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Yves Rocher'ınkini beğeniyorum ama bir yıldan fazladır 3-4 tane bitirdim ve BIKTIM! Farklı bir şeyler denemek adına bunu aldım. Bunu beğenmezsem muhakkak L'oreal'inkine bakacağım:) Ah Armani<3 Kesinlikle bakmalısın Chanel Velvet onun yanında bence pek de güzel değil. Tabi biraz da beklenti meselesi ama denemeni öneririm;) Bitince yemeden içmeden kesilip gidip alıcam:D Amma da abarttım :DD

      Sil
    2. Hahahah o kadar değiyorsa demek ki :D Bu da birikimleri patlatma planım için köşeye yazılsın o zaman :)

      Sil
  6. Gözlerime inanamıyorum far bazını indirim zamanı bulmuşsunuz. Çok şanslısınız, ben Ankara'da normal fiyatıyla bile bulamıyorum. Ne yalan söyleyeyim kıskandım. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az bir yıldır bulamıyordum pek şanslı değilim yani:) hiç ummadığım anda karşıma çıktı. Umarım siz de bulabilirsiniz bakalım o kadar övüldüğü gibi var mı:)

      Sil
  7. Tatlım Rimmel ruj ve Bourjois CC kreme ben de bayılıyorum, çok güzel şeyler almışsın hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım hepsini, özellikle fond.ni çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım kullanıp detaylıca yorumlicam:)

      Sil
  9. Maybelline'in yeni rimelini cok merak ediyorum ama evde o kadar cok rimel var ki su an acılmıs bu rimeli acmak istemiyorum. Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben gayet güzel buldum. En önemlisi de göz altlarıma dökülme yapmadı:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)