3 Nisan 2014 Perşembe

Ocak-Şubat-Mart Favorilerim

Herkese merhaba,
Çok uzun zamandır favori ürünlerim yazısı yazmadığımı fark ettim. Oysa ki son birkaç aydır yepyeni ürünler denedim. Bundan sonra aylık değil de, birkaç ayda bir favoriler yazısı yazmayı planlıyorum. Her ay yazmak kendi açımdan pek gerçekçi gelmiyor. Bir ürünü eğer çok beğendiysem onu uzun zaman kullanıyorum (Aynı şekilde kot ve çantalarda da geçerli bu durum. Beğendiysem eskiyene kadar giyme huyum var.). Lafı çok uzatmadan son zamanlarda neleri beğenmişim hadi bakalım.


Lorac Pro palet elime geçtiği günden beri neredeyse her gün kullandım. Amerika'dan arkadaşım aracılığıyla aldım. Yapıları, pigmentasyonu ve renkleri gerçekten çok başarılı. Elimde Urban Decay Naked 1 palet de var. Bana soracak olursanız Lorac Pro palet çok daha güzel. Paletteki renkler hem gece hem de günlük makyaj için çok uygun. Hem mat hem de ışıltılı renklerden oluşuyor. Uzunca bir süre de Lorac Pro paleti sıkça kullanmaya devam edeceğim. Eğer güzel bir palet almak istiyorsanız Lorac Pro'yu gözüm kapalı tavsiye ederim. Ona ek olarak Wet'n Wild Walking On Eggshells üçlü paletini de çok severek kullanıyorum. Fotoğrafta göreceksiniz ön taraftaki farda biraz çökük oluştu.

Giorgio Armani Lasting Silk fondöteni kadınlar günü indiriminden almıştım. Denediklerim içinde gün boyu cildimde kalmayı başaran tek fondöten! Milyon kez söyledim; yağlı ciltliyim ve cilt ürünleri maalesef bende pek kalıcı olmuyor. Armani'yle kalıcılık konusunda oldukça iyi anlaştım. Cildime uyguladığımda verdiği aydınlığı çok seviyorum. Ne mat ne de glowy bir görüntü oluşturuyor. Cildimi tam da istediğim gibi sağlıklı ve doğal gösteriyor.

Chanel Inspiration krem allık, neredeyse üç ayı aşkın süredir benimle ve her gün kullandım. Şuradan detaylı yazısını okuyabilirsiniz. Benefit Boi-ing kapatıcı kaç zamandır elimde ve bitmemek için ısrar ediyor. Kararlıyım bitireceğim. Genellikle sivilcelerimi kapatmak için kullanıyorum. Rimmel London Match Perfection kapatıcıyı çok kısa süre önce aldım. Göz altlarımı kapatmak için kullanıyorum. Verdiği aydınlığı çok sevdim. En önemlisi de göz altlarımı kurutmadı ve çizgilere dolmadı. Kapatıcılığı çok az. Benim gibi sorunsuz göz altına sahip olanlara tavsiye ederim. 

Clinique High Lengths maskara, uzunca bir süredir kullanıyorum. Kirpiklerime verdiği hacmi ve uzunluğu seviyorum. Ancak son dönemlerde göz altlarıma az da olsa dökülme yapıyor. Sanırım ömrü azaldı. Alix Avien eyeliner, benim gibi çok fazla eyeliner kullanan biri değilseniz uygun fiyatlı bu kaleme bakmanızı öneririm. Simsiyah bir rengi var. Gayet güzel severek kullanıyorum. Rimmel London Scandaleyes Waterproof Nude göz kalemi, şurada detaylıca anlattım. Fazla söze gerek yok bayılıyorum<3

MAC Fanfare ruj, pembe ve şeftali karışımı çok tatlı bir rengi var. Hem nemlendiriyor hem de dudak çizgilerini belli etmiyor. Revlon Peach Parfait lip butter, benim sür çık rengim. Çantamda her zaman taşıyorum. Nemlendirmesi ve rengi çok güzel. Rimmel London Apocalips solstice rengi, en sevdiklerimden. Kesinlikle lip gloss gibi yapış yapış değil.


Caudalie Temizleme Köpüğü, en sevdiğim temizleyici. Cildimi kurutmadan nazikçe kirden arındırıyor. Şuradan detaylı yazısını okuyabilirsiniz. Bittikçe alınacaklardan<3 Kiehl's Skin Rescuer nemlendirici, özellikle cilt kızarıklıklarına oldukça iyi geliyor. Bendeki bitmek üzere:( Detaylıca şurada bahsettim. Nonique göz çevresi bakım kremi, çok seviyorum<3 Detaylı yazısı şurada var. Josie Maran light argan yağı, içeriği temiz güzel bir nemlendirici. Kışın nemsizleşen yanaklarım için kullandım. Güzel nemlendiriyor oldukça beğendim. Ayrıca saç uçlarım için de kullanıyorum<3 Biter diye üzülüyorum çünkü; Türkiye'de yok.

Clarisonic Mia 2, iyi ki almışım dediğim ürünlerden biri. Ocak ayından beri her gün kullanıyorum. Gözenekleri derinlemesine temizliyor. Sanki bir anda cildinize hem peeling hem de maske yapmışsınız gibi...Kiri, kalıntıyı ciltten çok güzel arındırıyor. Hassasiyet oluşturmuyor. Cildimi Clarisonic'le temizlemeye başladığımdan beri nemlendirici ve serumlardan daha olumlu sonuçlar aldım. Cildimde aydınlanma ve gözeneklerin görünümünde hafifleme gözlemledim. Clarisonic'le ilgili detaylı bir yazı hazırlıyorum. İlerleyen zamanlarda yayınlayacağım.


Giovanni Nutrafix saç maskesi, bu markanın saç maskelerinden çok memnunum. Şurada bahsettiğim avokadolu olan da gayet güzel. İkisini dönüşümlü olarak kullanıyorum. Saçlarıma çok iyi geliyor. Hem nemlendiriyor hem de bakım yapıyor. Giovanni Avokadolu saç bakım yağı, hem ıslak hem de kuru şekilde saçıma uyguluyorum. Verdiği parlaklık ve yumuşaklıktan çok memnunum. Lee Stafford ısıya karşı koruyucu sprey, şimdiye kadar kullandıklarımdan en sevdiğim bu oldu. Başta kokusunu pek sevemedim ama; saçlarıma iyi geldiği için kullanmaya devam ettim. 

Lush Lemon Flutter; tırnak etlerini yumuşacık yapıyor. Gece yatmadan önce sürüyorum; sabah pamuk gibi ellerle uyanıyorum. Gramajı fazla olduğu için zamanla renginde bozulma oluyor. The Body Shop moringalı vücut kremi; kokusuna bayılıyorum<3 Çok yoğun bir nemlendirmesi yok. Cildim de kuru değil o yüzden çok iyi anlaşıyorum.

Oldukça uzun bir yazı oldu. Buraya kadar sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim:) Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın...

21 yorum:

  1. Mac'in rujunu en kısa zamanda mağazada deneyeceğim.
    Rimmel'in kapatıcıdan memnun kalmana da sevindim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet senin tavsiyenle almıştım gerçekten haklıymışsın teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
  3. Mia 2'yi bende çok istiyorum yaa inşallah yakın zamanda alcam hehe :)
    Gratis'e ne zaman gitsem Lee Stafford'un ısıya karşı koruyucu spreyini hep elime alıp bırakıyorum. Bir türlü güvenipte karar veremiyordum ama artık alabilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş alırsın canım yakın zamanda:) Lee Stafford güzel ama kokusu inanılmaz yoğun yani almadan önce koklamanı öneririm:)

      Sil
  4. Wet'n Wild palete bittim ben resmen, en sevdiğim üç tonu bir araya koyup göz makyajı anlayışımı özetlemişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wet'n Wild'ın en sevdiğim 3 lü farı! Renkleri şahane.

      Sil
  5. cok guzel bir yazı olmus, bir suru notlar aldım alınacaklar listem için ;)
    Wet'n Wild palet harika gorunuyor renk olarak!
    senden kisisel ricam eğer mumkunse (eminim pek cok kisi de okurken bunu soylemistir) renkli komzetiklerin iclerini ve renklerini de gostermen ;)
    Lee Stafford'un sampuanını kullanıyorum ve en sevdigim sampuan oldu!
    Clarisonic benim de aralıktan beri vazgecilmezim!
    Giovanninin bu serisine hayranım bende: http://lifewithhk.blogspot.com.tr/2013/12/giovanni-2-chic-ultra-sleek-sac-bakm.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) Aslında çoğu zaman ürünlerin içeriği gösteriyorum ama çoğunun yazısı ve linkini de bıraktığım için bu kez içlerini göstermedim. Hem de fazla fotoğrafla okuyucuyu sıkmak istemedim. Ayrıca hepsinin yazısını yazıyorum. Ama önerinizi dikkate alacağım teşekkürler:) Lee Stafford'un şampuanını ben de kullanıyorum. Ama kokularıyla genel anlamda pek anlaşamadım:/

      Sil
  6. Cok keyifli bir yazi olmuş cnm zevkle okudum

    YanıtlaSil
  7. Clarisonici son zamanlarda ben de almayı dusunur oldum ama hem İstanbulda yasamadıgım için ulaşma imkanım kısıtlı hemde turkiye fiyatına deger mi diye dusunmuyor degilim. Yurtdışına giden bi tanıdık bulsam hiç affetmiycem ama hemen ısmarlıycam=)) ordaki garanti belgesi burda gecer mi oda dusunduruyor ama daha hiç alıpta bozulanı duymadım o da var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamla fiyatı arttı sanırım:/ Garanti belgesi hakkında hiçbir bilgim yok maalef. Umarım kısa zamanda alırsın :)

      Sil
  8. Alix Avien eyeliner benimde favorim. En son bittiğinde bulamadım Golden Rose'unkini aldım daha uygun fiyatlı ve performans olarak aynı onu da deneyebilirsin :) Giovanni Nutrafix saç maskesi gerçekten iyi düzenli kullandığımda farkı görebiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alix Avien eyeliner güzel gerçekten. Bulmakta ben de biraz zorluk çektim ama yakaladım. Giovanni kalp ben:)

      Sil
  9. Alma firsatim olursa lorac paleti bende alacagim.kiehls memnun olup tavsiye ettigin icin alacagim.lemony flutter, benimki kisa zamansa bozuldu. Armani, indiriminden yararlanamadigim icin hala pismanim..clarasonic, herkes gibi memnunum..

    YanıtlaSil
  10. Wet'n wildın türkiyede bulunmaması çok kötü gerçekten. Pazarmobi'de çok beğenip yedeklediğim wet'n wild paletlerimi ve baska marka ürünler satıyorum

    YanıtlaSil
  11. Merhaba bir sorum var. Ben Clarisonic imi Sephoradan aldım ve kutusunu saklayarak garatimin devam ettiğini söylemişlerdi. Şimdi ise bozuldu ve garanti belgesi istiyorlar. İnternette de kutu yeterli diyen yerleri buldum ama siziin kutunuzda garanti belgesi var mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet hem kutusunu hem de garantisini götürdüm ikisini de istiyorlar sanıyorum. En azından benden istediler.

      Sil
  12. Merhabalar, Giovanni ürünlerini Türkiye'de nereden buluyorsunuz acaba? Ben Istanbul'dayım, nereden bulacağımı bilemiyorum.

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)