27 Mart 2014 Perşembe

Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 004 Taupe Eyeliner- Göz Kalemi

Merhaba,
Rimmel London'ın Scandaleyes Waterproof Kolh Kajal göz kalemi serisinden nude rengini şu yazımda incelemiştim. Aynı seriden yakın bir zamanda taupe ve bronze renklerini de edindim. Bugün taupe rengini inceleyeceğim.


Serinin bütün kalemlerinde olduğu gibi taupe renginin de yapısı yumuşacık. Kolayca sürülüp sabitleniyor. Herhangi bir dağılma, akma ya da bulaşma olmuyor. Nude rengini göz içlerimi aydınlatmak için kullanıyorum. Taupe rengini ise alt kirpik diplerimi gölgelendirmek için kullanıyorum. Kalemle sürüp fırçayla dağıtıyorum; böylelikle buğulu ve hoş bir bakış elde ediyorum. Yapısı yumuşak olduğundan far olarak da kullanılabilir. 


Siyah eyeliner kullanmak istemediğim zaman ise üst kirpik diplerime sürüp; kalem fırça yardımıyla dağıtıyorum. Pek çok kullanım alanı var. Göz makyajınızda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.


Taupe yani 'köstebek' rengi diye tabir edilen bu renk; kahve-gri karışımından oluşuyor. İçinde belli belirsiz ışıltılar var. Bu tonlarda göz kalemlerini seviyorsanız Rimmel London'ın taupe kalemini de eminim seveceksiniz. Asos'tan 4 $ gibi bir fiyata aldım. Bilmeyenler için Asos dünyanın her yerine ücretsiz gönderim yapıyor. Yaklaşık 11 günde kalemlerim elime ulaştı. Tabi gelmeme ihtimalini göz önünde bulundurarak alışveriş yaptım. 

Makeupalley'de de 4.3 gibi güzel bir puan almış. Çok da güzel yorumlar almış. Kullananların %77'si tekrar alırım demiş. Aldığım duyuma göre Watsons çok yakın zamanda bu seriyi de Türkiye'ye getirmeyi planlıyormuş;) Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle...

16 yorum:

  1. Oow renk harika gerçekten, bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de görünce rengini çok beğenmiştim:)

      Sil
  2. Ahh Watsons ahh ne olur sanki tüm renklerini getirse bende de bu renk var ve çok severek kullanıyorum.
    Hatta bazen göz kapağıma sürüp, parmaklarımla dağıtıyorum ortaya çok hoş bir görüntü çıkıyor yani arada bir de far gibi kullanmış oluyorum.:)
    Maybelline ve Rimmel'in ülkemizde olmayan ürünleri bir gelse şahane olacakta firmalar nasıl bu potansiyeli görmüyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın bir zamanda Watsons bu seriyi getiriyormuş. O konu hep ayrı zaten bütün güzelliklerden mahrum kalıyoruz:(

      Sil
  3. rengi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok hoş ve kullanışlı bir rengi var:)

      Sil
  4. Bayıldım renginee, acilll gelsin alalım bizdee:)

    YanıtlaSil
  5. Cok hos bi renk cidden, siyah gibi sert bi liner istemedigimiz gunlerde kullanmada birebir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet siyah eyeliner sürmek istenmediği günlerde kurtarıcı bir renk:)

      Sil
  6. renk mükemmelmiş :) asosta makyaj ürünleri olduğunu bilmiyordum, giysi ve aksesuar var sanıyordum sadece, bir saatten fazla bir zamandır sitenin "beauty" bölümüne bakıyorum sayende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İştah kabartan markalar var kolay gelsin:D

      Sil
  7. bende bayldım gulegule kullan tatlım .


    banada beklerım sevgıler*-*

    YanıtlaSil
  8. kalemin rengi harika :) asosta ilgimi çeken makyaj ürünleri oldu ama cesaret edemedim :( kıyafet siperişiniz de var mıydı ekstra? bu arada kargonuzda çok hızlı elinize ulaşmış. maşallah diyelim :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yok ben de ne olur ne olmaz diye sadece iki tane kalem aldım. Ekstra hiçbir şey almadım:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)