5 Mart 2014 Çarşamba

Nonique Intensive Eye Care Cream- Göz Çevresi Bakım Kremi

Merhaba,
Bugün sizlere hayatımın göz çevresi kremi diyebileceğim harika bir kremden bahsedeceğim. Sevgili Başak'ın blogunda bu kremin yorumlarını okuyunca oldukça merak ettim. Göz çevresi bakım kremine ihtiyacım vardı ve fiyat-içerik olarak da ilgimi çekince, Lilakutu'dan sipariş verdim. Başka bir sitede satışı var mı bilmiyorum.


Ürün hakkında bilgiler ve vaat ettikleri:
İçeriğinde; %100 organik noni meyvası, aloe vera, zeytinyağı, avocado yağı, balmumu, ayçiçek yağı, jojoba yağı ve shea yağı kullanılmıştır. Taze ıhlamur ve yeşil zeytin kokuludur. Çok kuru ve yıpranmış ciltlere önerilir. Göz çevresi için özel hazırlanmıştır. Göz çevresinde daha genç görünümlü, yenileştirilmiş bir cilt elde edilir. Göz çevresindeki çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Göz altındaki mor halkaların görünümünü hafifletir. Mat ve solgun göz çevresini nemlendirerek ışıldayan bir görünüme kavuşturur.Göz çevresindeki ton ve renk farklılıklarını dengeler. Göz çevresindeki kuru cildi yoğun şekilde nemlendirir, pürüzsüzleştirir, şişlikleri azaltır.

Göz çevrem kuru ve son birkaç aydır çizgilenme sorunu yaşıyorum. Onun dışında morluk, şişlik gibi hiçbir sorunum yok. Kiehl's avokadolu göz çevresi kreminden tutun da, Clinique, Estee Lauder gibi birçok markanın kremlerini denedim. Ancak hiçbiri ihtiyacımı tam anlamıyla karşılayamadı. Aynı zamanda da içerikleri de beni memnun etmedi.

Peki benim bir göz çevresi bakım kreminden beklentim ne? 
Kremi sabah ve akşam olmak üzere iki kez uyguluyorum. Uyguladığım süre içerisinde göz çevreme yeterli bakımı yapmalı ve nemlendirmeli. Emilimi hızlı olmalı. Göz çevremde o ıslak ve ışıltılı görüntüyü oluşturmamalı. Aynı zamanda oluşan çizgilenmeyi azaltmalı ve yenisinin oluşmasını önlemeli. En önemlisi de içeriği güzel olmalı. 


Nonique, ihtiyaca ve yaşa göre farklı çeşitte göz kremi oluşturmuş. Bendeki her yaş için uygun kuru göz çevresine sahip olanlar için. Denediğim göz kremlerinden beklentilerimi en iyi karşılayan krem bu oldu. Nemlendirmesi, emilimi ve içeriği olarak bu kreme bayılıyorum. Göz çevreme çok iyi geliyor. Gün boyu göz çevremi nemlendirip rahatlatıyor. Sürdüğümde yapış yapış (ağlamışım da gözlerim yaşla dolmuş gibi bir görüntü) oluşturmuyor. Tek eksik yönü belki kokusu olabilir. Doğal cilt bakım ürünlerinde kokan o koku var. Ben sorun yaşamadım; ancak kokuya hassasiyeti olanlar belki sevmeyebilir. 

Ambalajı tam istediğim gibi tüpte. Kavanozda olan nemlendiricileri sevmiyorum. Hem çok çabuk kuruyup etkisini kaybediyor hem de hijyenik bulmuyorum.

%100 bitkisel bir ürün ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş. Sentetik koku içermiyor. %100 doğal kozmetik sertifikasına sahip. Parafin/petrolden elde edilmiş mineral yağ, renklendirici, PEG, paraben, silikon içermiyor. 

İçeriği tertemiz bir göz kremi bulmak ve memnun kalmak gerçekten harika! 15 ml 12 aylık kullanım süresi var. Fiyatı 33 TL (ben aldığımda 28 TL idi). Çok memnunum bittikçe sürekli alacağım bir ürün. Daha iyisini bulana dek hayatımın göz çevresi bakım kremi Nonique!

Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle sevgiler...

19 yorum:

  1. Bende senin fikirlerine değer veriyorum, birde ben deneyim bakalım :)
    27 olacak yaşım ve göz çevremin kırışmasından nefret ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim umarım memnun kalırsın:) içeriği tertemiz :)

      Sil
  2. Fiyatının bu kadar uygun olduğunu bilmiyordum. Elimdeki bitince birde bunu deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle fiyat ve içerik karşılaştırması yapınca oldukça uygun bir krem :)

      Sil
  3. acaba göz çevresi sıvısı ile göz etrafı kreminin farkı var mıdır zira markanın birde göz çevresi sıvısı diye bir ürünü mevcut hangisini almalıyım tereddüt ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz çevresi sıvısı kullanmadım. Ve nasıl olduğu hakkında da bilgim yok ne yazık ki. O yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

      Sil
    2. Özge Erten, Göz çevresi sıvısının yapısı da güzel; ancak ben hassas ciltlere önermem. Ben bir kez alıp kullandım; enerji verici, dolayısıyla dolaşımı hızlandırıcı, özelliğinden dolayı göz çevrem kıpkırmızı oldu. Fakat daha sonra başka bir arkadaşım denedi, onda bu sorun oluşmadı. Göz çevreniz hassassa, ya da dolaşım sorununuz varsa, sıvı olanı önermem. Sevgiler, Başak

      Sil
  4. 20 yasindayim ve yasima uygun goz kremi bulamadim. ozellikle dustan sonra goz altimdaki kuruluk icin bir krem istiyorum ama sadece nemlendirici ozellikte olsun kirisiklar icin yasimin daha erken oldugunu dusunuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique all about eyes kreme bakabilirsin. Ya da Nonique'nin daha genç yaşlara uygun kremi varsa ona da bakabilirsin.

      Sil
  5. Zuhal'cim, kremi beğenmene çok çok sevindim! Böyle bayıldığm, hem uygun fiyatlı hem de temiz içerikli ürünleri başkaları da beğenince öyle mutlu oluyorum ki!!! Güle güle kullan! Valla en son hediye gelen Strivectin'i denedim, cık yani, Nonique varken başka kreme göz ucuyla bile bakmam artık :) Sevgiler, Başak!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayende çok güzel bir kremle tanıştım. Böyle güzel içeriğe böyle güzel fiyat başka hiçbir yerde bulamazdım. Harikasın:)

      Sil
  6. Ben de çok merak ettim bak şimdi :) Şu an Tbs Aloe'yi bitirmeye çalışıyorum nefret ede ede. O bitince Kiehl's Midnight'a geri doneyim diyordum dur bakalım. Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da sormuştum bir ara göz kremiyle ilgili soru. Ulaşabileceğim bütün kremleri denedim neredeyse sadece bununla anlaştım. Uzun yıllar daha iyisini bulana dek (aslında başka göz kremi denemek dahi istemiyorum) Nonique ile devam edeceğim:)

      Sil
  7. Hem Başak hem de sen beğendiysen Zuhal'cim gözüm kapalı alabilirim artık :) Lancome aldım geçenlerde yazısını da yazacağım hatta ve yazık verdiğim paraya! Teşekkürler güzel yazın için, özlemiştik yazılarını ^^
    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Seda'cım çok mutlu oldum güzel yorumların için. Bazen high-end ürünler ne yazık ki istediğimiz beklentiye yanıt vermiyor:/ ben de çok denedim ve sonunda istediğim özellikte göz kremini buldum. Umarım memnun kalırsın sen de:)

      Sil
  8. merhaba, ben de göz kremi arayışı içindeyim bu krem de çok hoş görünüyor. Ancak göz altında yağ bezeciği yaptımı acaba en merak ettiğim şey bu oldu ^.^
    www.1rimel1allik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çünkü göz çevrem kuru. Yani yağlı bir göz çevreniz varsa nemlendirmesi fazla gelebilir.

      Sil
  9. Elimdeki göz kremim bitince denemeyi çok istediğim krem! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de bizim kadar çoook seversin:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)