14 Şubat 2014 Cuma

Bitenler #6

Güzel ve sıcacık bir günden herkese merhaba,
Blogdan uzakta kaldığım günlerde biten ürünlerim de oldukça arttı. Bir an önce yazıp artık ürünlerin ambalajlarını çöpe yollamayı düşünüyorum. Oldukça uzun bir yazı olmasın diye ikiye böldüm. Şimdi ilk kısmıyla neler bitirdim, hangi ürünlerden memnun kaldım bakalım.


Pierre F Estheticians Formula Nemlendiricili Yıkama Jeli: Uzun zamandır elimde olan bir yüz yıkama jeli. Cildimi germeden nazikçe temizliyor. Sadece kokusundan pek hoşlanmıyorum. Çünkü içinde parfum var. İçeriği de hiç fena değil. Tekrar aldığımda detaylı bir yazısı gelecek.

Yankee Candle Vanilla Cupcake: Bu mumun kokusuna aşığım. Harika kokuyor. Odam küçük olduğu için, kokusu bütün odayı sarıyor. Mum yakmayı genelde kışın seviyorum. O yüzden bir daha ki kış kesinlikle tekrar alacağım.

Bioderma Sensibio H2O: Çokça bahsettiğim bir ürün. Her bitenler yazımın demirbaşlarından biri. Göz makyajını çıkarmakta etkili değil; cildimi temizlerken çokça kullandığım bir ürün. Detaylı yazısını hala yazmadım. Yazsam mı bilmiyorum.

Yves Rocher Parlak ve Kolay Taranan Yumuşak Saçlar İçin Şampuan: İsmi çok uzun olduğu için bana soranlara 'ıhlamurlu' şampuan diyorum. Buram buram ıhlamur kokuyor. Saçlarımın kuruduğunu hissettiğim dönemlerde elimin altında bulunduruyorum. Bittikçe alıyorum. Yazısı için tık tık.


Kiehl's Rare Earth Pore Refining Tonik: Gözeneklerimden çokça şikayetçi olduğum bir dönemde, belki etkili olur diye almıştım. Yağlı-karma cildimin özellikle yazın aşırı yağlanmasını dengeledi. Kış aylarına geçiş yaparken biraz kuruluk oluşturmaya başlamıştı. İçeriği beni hiç memnun etmedi. Tekrar almayacağım bir ürün oldu. Yazısı için tık tık.

Caudalie Instant Foaming Cleanser: Bu temizleme köpüğüne tek kelimeyle ba-yı-lı-yo-rum! Cildimi gerçekten temizlediğini hissediyorum. Herhangi bir gerginlik ve tahriş söz konusu dahi olmuyor. Önce 50 ml'lik boyunu denedim. O kadar çok sevdim ki 150 ml'lik boyundan iki tane aldım. İçeriği de beni memnun ediyor. Clarisonic'le de çok iyi anlaştılar. En kısa zamanda detaylı yazısını hazırlayacağım.

Caudalie Beauty Elixir: Caudalie'nın deneyip memnun kaldığım bir ürünü daha. Makyajımı temizledikten sonra, nemlendirmeden önce uyguluyorum. Cildimi ferahlatıp gözeneklerime çok iyi geliyor. Bunun da alırken 30 ml'lik boyunu tercih ettim. Tekrar almayı düşünüyorum.

Kiehl's Ultra Facial Cream: Uzun süre severek kullandığım nemlendiricilerimden biriydi. Öyle ki iki kutu bitirdim. Cildim mi alıştı ne oldu bilmiyorum. Bir süre sonra etki etmemeye başladı. Tekrar almayacağım. Yazısı için tık tık. 

Clinique All About Eyes Cream: Clinique'den yaptığım alışverişten 5 ml'lik boyu hediye edildi. Göz kremleri hakkında bilgi edinmem için yeterli bir boyut. Göz çevrem kuru ve hafif çizgilenme sorunu yaşıyorum. Ne yazık ki bu kremin nemlendirmesi bana yeterli gelmedi. Ayrıca hızlı emilmiyor. Büyük boyunu almayı düşünmüyorum.


Nivea Pure & Natural Makyaj Temizleme Mendilleri: Makyaj temizleme mendillerine güvenip makyajımı çıkaran biri değilim. Yaptığım varsa da bir elin iki parmağını geçmez:D Yağlı bir cildim var. Gerekli özeni göstermezsem sonuçları benim için sıkıntılı oluyor. Bu yüzden makyaj mendilleriyle aram iyi değil. Ancak tatile giderken çantaya atmalık ve hayat kurtarıcı da olabiliyorlar. İçeriği de diğerlerine nazaran daha güzel. Genel anlamdan makyaj mendillerini kullanmaya tercih etmediğimden, tekrar almayı düşünmüyorum. Yazısı için tık tık. 

L'action  Mediatic Labs Kırışıklıklara Karşı Maske: Gratis'e özel olarak satılan bir marka. Yaklaşık 4 paket kullandım. İçinde 3 kullanımlık olmak üzere 6 tane var. Haftada bir kez kullanılıyor. Hemen etki ediyor ya da bir kullanımda sonuçlar fark ediliyor diyemem. Ben 3 paketten sonra az çok faydasını gördüm. Yani birkaç kez kullanıp yorum yapmak doğru olmaz. Özellikle de göz bakım ürünleri en az birkaç ay kullanılıp yorumlanmalı, belki daha da fazla. Detaylı incelemesini yapacağım.

Benri Kare Pamuk: Fazla söze gerek yok. Bittikçe alıyorum. Çok harika olduğunu söyleyemem ancak bir pamuktan da çok fazla bir şey beklemeye gerek yok. Severek kullanıyorum.

Son iki aydır kullanıp memnun kaldığım ürünler bunlar. Bir de ikinci kısmı var. Onu da en kısa zamanda yayınlayacağım. Sizlerin içlerinden kullanıp memnun kaldığı ürünler var mı? Bir diğer yazıda görüşmek üzere sevgiyle kalın...

17 yorum:

  1. Pierre F Estheticians Formula Nemlendiricili Yıkama Jeli'den bende almak istiyorum fakat 2 çeşidi var biri haftada 2 gün kullanmaya yönelik onu biliyorum ama diğer yıkama jelinin arkasında ihtiyaç duydukça kullanın yazıyor. Senin bu kullandığın hangisi canım? Sence her gün makyaj çıkarmaya uygun bir ürün mü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bitirdiğimi her gün kullanıyordum canım. Bence makyaj çıkarmak için gayet güzel. Sanırım ihtiyaç duyuldukça kullanılan oluyor bu. Ambalajı attım canım maalesef. Ama alırken ambalajına iyi bak ben geçen sefer yanlış olanını, yani diğerini almıştım:/

      Sil
  2. ne güzel birçok ürünü bitirmişssin. Yorumlarını da ilgiyle okudum. Süper bir yazı olmuş cnm eline sağlık:)))
    öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Ben de öpüyorum:)

      Sil
  3. Bioderma Sensibio H2O hepimizin favorisi :)

    YanıtlaSil
  4. Diğer partıda bekliyorum Zuhal :)
    Biodermayı bende seviyorum,göz makyajlarımda da zorlanmıyorum .
    Geç tanıştığım için pişmanım valla .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyasada muadilleri çıktı ancak değiştireceğimi hiç sanmıyorum :)

      Sil
  5. Yazılarını çok özlemiştim, dönmene sevindim. Çok kısa ve öz bir bitenler yazısı, devamını bekliyorum. ^^
    http://gorgeousappearance6.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim araya başka bir post sıkıştırıp diğer bölümü de yayınlayacağım:)

      Sil
  6. Şampuandan ben de aldım umarım memnun kalırım :) Gerçekten parlaklık veriyor mu ve yumuşatıyor mu saçı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların normalse yumuşaklık katabilir. Ancak parlaklık verdiğini düşünmüyorum. Gene de fena değil orta derece bir şampuan. Umarım seversin:)

      Sil
  7. Zuhalcim, ne çok şey bitirmişsin; darısı başıma! ^_^ Ben de Yves Rocher'nin Yulaflı şampuanını kullanıyordum, bitti, çok memnun kaldım. Elimdeki Gliss'ler bitince yeniden satın alacağım sanırım! Ben makyaj temizleme mendillerini sevdim açıkçası, tabii göz makyajında süper bir başarısı yok, ama verdiği ferahlığı seviyorum :) Benri Kare Pamuk bir vazgeçilmez <3

    Güle güle kullanalım yenileri :) Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher şampuanlarını genel anlamda seviyorum. Teşekkür ederim Mügecim ben de öpüyorum<3

      Sil
  8. Goa maskesinden ben de aldim ama duzenli yapmadim bir de goz cevremden dusuyordu hep. Caudali temzleyiciyi ben de seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben severek kullandım göz maskesini. Elinle hafif bastırıp ısıtsan daha kolay yapışıyor aslında. Caudalie temizleme köpüğüyle daha iyisini bulana dek devam etmeyi düşünüyorum :)

      Sil
  9. O mumdan bende de var ve kokusuna bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)