25 Ekim 2013 Cuma

Wishlist #1

Güzel bir günden herkese merhaba:)
Bugün sizlere son zamanlarda almayı çok istediğim ürünlerden oluşan bir yazı hazırladım. Önümüzdeki 2 ay boyunca sadece bu ürünlere yönelip başka bir şey almak istemiyorum. Özellikle Naked far paleti ve Wet'n Wild Comfort Zone palet uzun zamandır rüyalarıma giriyor. Sigma F80 fırçanın güzelliğini duydukça içim gidiyor. Lancome'nin bu fondötenini Beautiful and Sweets blogunun sahibi sevgili İnci'nin şu makyajında görür görmez hemen listeme ekledim. Elimdeki bb kremlerden biri biter bitmez hemen alacağım. Mac Studio Fix Pudra da çok merak ettiğim ürünlerden biri.



Urban Decay Naked Palet
Sigma F80
Wet'n Wild Comfort Zone Palet
Lancome Teint İdole Ultra Fondöten
Mac Studio Fix Pudra 

Sizin son zamanlarda almayı çok istediğiniz ürünler hangisi?
Sevgiler...

37 yorum:

  1. tam benim istediklerimmm sadece ysl fondöten farklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da çok güzel ama karma-yağlı ciltler için ağır bir fondöten:/

      Sil
  2. ayyyy o comfort zone'u ben de çok istiyorum ♥

    YanıtlaSil
  3. Lancome'mun bu fondotenini ben yillardir kullaniyorum.
    Icerdigin mineraller bana okadar iyi geldiki. Sivilceli yuzumde birtane bile sivilce kalmadi, yag oranini asiri bir sekilde azaltti. Harika bir kapaticiligi var, cok cok cok begenerek kullaniyorum. Kullanmaya basladigimdan beridir (16 yasimda) baska bir urun almadim elime. Lancome gercekten harika bir marka :)

    Ben Mac'in bu pudrasini 1 hafta kullanimimdan sonra biraktim. Hicbir faydasini goremedim. Yuzumde eridi resmen. Baskalarinda nasil durur bilmem ama blogumdada yer verdim. Mac'dan aldigim en kotu urun malesef.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki birkaç bb krem azalır azalmaz alıcam:) Mac studio fix için biraz düşeneyim o zaman;) Teşekkürler bilgi için:)

      Sil
  4. Comfort zone tabii ki :) Ona da kavustum bekliyorum Ocak ayini :)))) Naked paletime kavusmustum zaten;)

    YanıtlaSil
  5. Wet n wild Palet yerine mac club ı aldığım için kafamdan sildim:-D nakeddddd <3 deli.gibi istyorummm! Fondöten süpermiş ama ysl ike arasında kaldım:s studio fix pudraya cook bayılmadım kapatıcılığı anca orta karar. Nars ya da Shiseido'nun compact pudra fondötenini tercih ederim cicim;]
    Biaran öncr kavuşurdun umarımm hepiciğine birdenn:-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ysl karma-yağlı ciltler için ağır geliyor diye duydum. Ama Lancome fondöteni deli gibi istiyorum. Mac fix pudradan vazgeçtim o halde teşekkürler kuzucum bilgi için:)

      Sil
  6. sigma f80 benimde hayallerimi süslüyor :)

    YanıtlaSil
  7. Upuzuun zamandır bende Urban Decay Naked paletini istiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika renkler var nasıl istemeyelim ki<3

      Sil
  8. F80 i sipariş verdim ben bekliyorum :-))) umatım alırsın bir an önce hepsini..

    YanıtlaSil
  9. comfort zone ve naked'ın ikisini de almanı tavsiye ederim, harika paletler :)

    YanıtlaSil
  10. Ah ah benimde ihtiyacım var böyle bir listeye ve naked palet çok güzel :)
    Hepsi senin olur inşallah :))

    YanıtlaSil
  11. Sigma fırçalardan ben de almak istiyorum ama Black Friday'i bekleyeceğim sanırım. Beuaty Joint'i de kaç gündür açıyorum Wet N Wild paletler için, kargo ücretine kızıp geri kapıyorum. Çok güzel renkleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri gerçekten çok hoş ama kargo parası nerdeyse ürünün fiyatı kadar:/

      Sil
  12. Comfort zone cidden harika bir paletmiş,yanıp tutuştuğumuza kesinlikle değiyor Zuhalcim umarım en kısa zamanda sen de kavuşursun :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak'ta elimde olacak ama o zamana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum:/ Senin yazını bekliyorum sabırsızlıkla eminim sana çok yakışmıştım renkler:)

      Sil
  13. Merhaba :)

    Benimde almayı istediğim f80 ve lancome fondoten, ikisini de çok merak ediyorum gerçekten.
    Mesela bunlar içinde studio fix pudrayı kullandım ancak pek memnun kalamadım açıkçası. Evet kapatıcılığı çok iyi, yüzde de çok güzel duruyor. Ancak kalıcılık konusunda çok zayıf yani en azından benim karma cildimde. Parlama yaptığı gibi gün ortası-sonuna doğru silikleşiyordu. Kullanıp bitiremedim bile, yollarımızı ayırdık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Evet mac fix pudra ne yazık ki öyleymiş. Onu listeden çıkardım diğerleriyle tam gaz devam;)

      Sil
  14. Mac studio fix pudrayıi deli gibi istiyordum ama ben önümüzdeki alıcağım ilk şey o olucaktı üzüldüm ama bak şimdi :/ En iyisi ilk önce mac'e gidip denemek gün sonuna doğru hala beğeniyorsak almak bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü yorumları duyduktan sonra almaktan vazgeçtim. Eminim ben de beğenmem:/

      Sil
  15. Mac'i ben de çok merak ediyordum ama yorumları okudukça fikrim değişiyor galiba :))

    YanıtlaSil
  16. Bende direk "studio fix almaa" demeye gelmiştim *-* Ne kapatıcılığını ne duruşunu beğendim ben :/ Ayrıca elimi yüzüme sürünce direk elime transfer oluyor pudra yani diğer bir arkadaşın daha iyi ifade ettiği gibi "yüzümde eriyor"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kararımı değiştirdim bu kadar çok olumsuz yorum varken alamam. Zaten ben de beğenmem eminim:) Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için:)

      Sil
  17. Ahh Naked!! <3 <3 Çokk uzun zamandır istiyorum kendisini, geçen ay ablam usa ye gidince işte dedim, bu sefer kavuşuyorum galiba :) Peki noldu? Ablamın gidebildiği tek avm deki sephora kapalı çıktı. :/ Ben de hevesimin kursağımda kaldığıyla oturdum yerime. :( Sigmalar içinse black friday i bekliyorum ben de. ;) Mac fix pudrayı da mağazada denedim son gidişimde ama fiyatına değer bulmadım açıkçası. ;) Umarım hepimiz bir an evvel kavuşuruz istediklerimize. ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük talihsizlik olmuş:/ Benimkide Ocak ayında gelcek bekliyorum heyecanla:)

      Sil
    2. Gördüm instagramda. ;) Ben de kararsız kaldım açıkçası. Bakalım, belli olmaz benim işim de, dayanamayabilirim. :) Seninki hayırlı olsun şimdiden. ^.^

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)