18 Eylül 2013 Çarşamba

Daiso Charcoal Mask Blackhead Remover-Siyah Nokta Maskesi

Herkese merhaba:)
Siyah noktalarla başınız dertteyse size güzel bir maskeden bahsedeceğim: Daiso Charcoal Mask Blackhead Remover (Siyah Nokta Maskesi).

Genelde gözenekli ciltlerde siyah nokta daha fazla olur. Benim de gözenek sıkıntım olduğundan bu maskenin methini duyar duymaz; neden ben de almıyorum ki dedim. Youtube'da arama yaparsanız bir hayli seveni olduğunu görürsünüz.

İzlenimlerim:
Maskeyi, siyah noktaların bol olduğu alın, burun ve çene kısmıma orta tabakada yayıyorum. Çok kalın sürerseniz kuruma süresi uzuyor. Çok ince sürerseniz de etkisi pek görülmüyor. 10-15 dk kurumasını bekledikten sonra yavaşça yüzümden soyuyorum. Bir tabaka halinde yüzünüzden çıkıyor. Sorunlu bölgelerim bembeyaz oluyor. Sonuç gerçekten harika. Yazının altına video ekledim oradan sonuca bakabilirsiniz.
Daiso'yu uyguladıktan sonra yaptığım makyajlar tadından yenmiyor:)

Dikkat: Yüzüme komple yaydığımda yanaklarımda hassasiyet oluştu. Yüzünüzde hassas yerleriniz varsa uzak tutun derim. Çünkü içinde oldukça fazla kimyasal var ve hassas bölgelere zarar verebilir.


Siyah bir rengi var. Sebebi ise içinde bulunan aktif kömür. Bu aktif kömürlerin özelliği; cildinize mıknatıs gibi yapışıp kiri, pası tüyü söküp atması. İşte bütün bu özellikleri almam için yeterli bir sebepti. 
Yağlı ve siyah nokta sorunu yaşayan ciltler için biçilmiş kaftan.

Yapısı oldukça yoğun. Uygulama yaptıktan sonra, ellerinizden kolayca arınması için sıcak suyla yıkamanızı tavsiye ederim. 

Instagram'da nereden aldığıma dair çok soru soruldu. Ebay'dan aldım. Satıcısının adı: whitecat3845724. Kargo parası ödemedim. Ürün 80 gr. Toplamda 10 TL gibi bir fiyata geldi. Gelme süresi şansınıza kalmış. 10 günde gelen de oluyor daha fazla zamanda alıyor. Bana 60 günde geldi:) Tabi gelmeye de bilirdi. Ürünü almak istiyorsanız bütün sorumluluk size aittir.

İçindekiler: water, disodium edta, microcrystalline cellulose, xanthan gum, magnesium aluminum silicate, polycinyl alcohol, charcoal powder, alcohol, PEG-60 hydrogenated castor oil, buylparaben, parfum, morus alba leaf extract, coix lacrymajobi ma-yuen seed extract

                                         Sizin ürün hakkındaki düşünceleriniz neler?
Sevgiler...

19 yorum:

  1. Bende kullanmıştım bu ürünü bir ara.Oldukça sevmiştim.Ama dediğin gibi ne kalın ne ince bir tabaka halinde sürmek gerekiyor.Orta derecede olmalı ki işe yarasın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Ortasını bulmak lazım o da birkaç denemede oluyor:)

      Sil
  2. Ahhh benimde istediğim bir maske bu çok merak ediyorum ama 60 gün geliş süresi ürküttü :/ alternatif başka nerelerden alınabilir araştırmak lazım.. Güle güle kullan canım ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok almak istiyorum bu ürünü de gümrüğe takılır mı endişesi içindeyim. 60 gün sürmesinin nedeni gümrüğe takılması mı ? Sorun oldu mu acaba bu konuda bilgi verebilir misin ?
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümrüğe takılsaydı zaten hiç gelmezdi. Ama uzakdoğudan geldiği için zaman alıyor. Biraz da şans işi 15 günde gelenler de oluyor:)

      Sil
  4. 60 gün sonra gelecekse ben unuturum o ürünü. İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam unutmak üzereyken geldi:) teşekkür ederim:)

      Sil
  5. Hehe çıkarışını izlemiştim dün :) Güzel günlerde kullan bebek.

    YanıtlaSil
  6. aa ben de bunu görüp duruyorum da şimdi listeme ekledim işte. oldukça güzel gibi.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan Zuhalcim, bende de bunun Missha versiyonu var. Çok pratik ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) sürekli olmasa da anı kurtarmak adına güzel bir ürün:)

      Sil
  8. Benimde hep aklımda olan bir maske, yakın zamanda almayı planlıyorum ben de. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim umarım sen de memnun kalırsın:)

      Sil
  9. Sanırım tek sevmeyen benim :/ İlk kullanımda pürüzsüzlük hissi dışında hiçbir şey göremedim.Siyah noktalarım olduğu gibi duruyordu.Maske siyah olduğundan siyah noktalar çıkmış mı onuda göremiyorum.Öyle olunca da bi kenara attım duruyor.

    YanıtlaSil
  10. bende de pilaten versiyonu var bende oldukça memnunum:) pilatenin siyah maskesi hakkında ki yazıma ve bloğuma bakmak isterseniz http://tozmaviacikpembe.blogspot.com/2013/07/pilaten-black-mask-siyah-nokta-ve.html

    YanıtlaSil
  11. Bu ürünün aynısı aktarlarda satılıyor bir dahaki alışında belki aktarı terch edersin :) hatta bir çok çeşidi var ve hepside ten rengini beyazlaştırıyor :) almayacaktım ama yazından sonra aktara gidip alacağım :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)