12 Mayıs 2014 Pazartesi

Bitenler #9

Merhaba,
Bir bitenler yazısıyla daha beraberiz. Bu tarz yazılarda lafı çok fazla uzatmayı sevmiyorum. O yüzden hemen bitirdiğim ürünler hakkındaki yorumlarıma geçiyorum.


Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu: Siz görmekten BIKTINIZ, ben de anlatmaktan biliyorum. O yüzden daha fazla anlatma ihtiyacı duymuyorum. Bittikçe alıyorum. Şurada detaylıca karşılaştırmalı yazısı var.

Nivea Pure & Natural Action Deodorant Lotus Çiçeği: En sevdiğim deodorant olur. Bittikçe yenisini alıyorum. Şuan yaseminli olanını kullanıyorum. İçeriği de piyasadaki deodorantlara göre daha düzgün. Şuradan detaylıca yazısını okuyabilirsiniz.

Yves Rocher Anti-Chute Dökülme Karşıtı Şampuan: Her bitenler yazımın demir başlarından olur kendisi. Benim saçlarımda oldukça etkili. Seviyorum ve bittikçe alıyorum. Şuradan detaylıca okuyabilirsiniz.

Yves Rocher Ekspres Göz Makyajı Temizleyicisi: Bu üründen elimde o kadar çok birikmiş ki; kullan kullan stokları bitiremedim. Bu bitti ve sonuncusunu açtım. O da bitince artık farklı bir marka denemek istiyorum. Aslında memnunum ama neredeyse bir yıldır hep aynı ürünü kullandım. 


Yardley Deniz Tuzlu Duş Jeli: Bu marka Gratis'e ilk geldiğinde merak edip almıştım. Ancak kokusunu ve temizleme hissini hiç beğenmedim. Uzunca zamandır elimde ve sonunda bitti. Bir daha alacağımı hiç sanmıyorum.

Benri Kare Pamuk: Bu da bitenler yazımın demir başlarından biliyorum. Son zamanlarda bu pamukların ne kadar da inceldiğini bir tek ben mi fark ettim? Geçen yıl kullandıklarımla bu yılkiler arasında ciddi fark var! Daha iyisini bulursam bir daha almayacağım.

Lilibe Disk Pamuk: Benri'ye göre oldukça kalın bir yapısı var. Ancak yüzümde beyaz beyaz pamuklarını bırakmasını pek sevemedim. Onun dışında gayet güzel ve uygun fiyatlı. Rossmann'larda satılıyor.

Yves Rocher Brezilya Kahveli Duş Jeli: Bir kahve sever olarak; bu duş jeline bayılıyorum. Bittikçe ara ara alıyorum.

Bioderma Node Fluid Şampuan: Tam nefretlik bir şampuandı. Saçlarımı çok sertleştirdi. Derinlemesine temizlemeyi vaat ediyor. Faydasını görmedim ama zararını gördüm. Bitti ve bir daha alınmayacak.

L'oreal Paris Ultra Parlaklık Sağlayan Üstün Solma Karşıtı 5.3 Saç Boyası: Güzeldi evet ama rengini maalesef pek sevemedim. Onun dışında saçlarıma çok fazla zarar verdiğini düşünmüyorum. İçinden saç kremi çıktı ki; bence piyasadaki en iyi saç kremi! Keşke tek başına da satılsa.


Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30: Yağlı ve akneli ciltler için uygun bir güneş kremiydi. Uzunca bir süre kullandım. Dibinde çok az kaldı. Son kullanma tarihi geçtiği için çöpe gidiyor. Ayrıca içeriği de hiç güzel değildi. Detaylı yazısını şuradan okuyabilirsiniz.

Kiehl's Skin Rescuer Nemlendirici: Uzunca süredir benimleydi oldukça sevdim. Bitmesine de üzüldüm. Detaylı yazısını şuradan okuyabilirsiniz.

Nonique Göz Kremi: Çok sevdim ve gelecek kış tekrar alacağım. Yaz için göz çevreme ağır geleceğini düşünüyorum. Detaylı yazısı şurada

Clinique High Lenghts Maskara: Uzunca bir süre çok severek kullandım. Güzel bir hacim veriyordu ve göz altlarıma da dökülme yapmadan günün sonuna kadar idare ediyordu. Son bir ay, bozulmuş olmalı ki hiç sevemedim. Açıkçası muhteşem bir maskara değil. O yüzden tekrar almam.

Konjac Sponge: Bendeki yağlı ve karma ciltler için olanıydı. Hiç sevmedim çok gereksiz bir ürün. Zararı olmadı ama yararını da göremedim. Ayrıca hiç de hijyenik bulmuyorum bu tarz ürünleri. Hevesimi aldım ve bir daha almayacağım.

Shieseido Benefiance Wrinkleresist24 Intensive Göz Kremi: Erkek arkadaşımın kullanıp memnun kaldığı bir göz kremi. Ondaki deneme boyuydu. Göz çevresi oldukça kuru. Bütün kış boyunca kullanıp bitirmiş:D Yapısını ve nemlendirmesini beğenmiş. Ancak fiyatı çok pahalı olduğu için orjinalini almayı düşünmüyormuş. 

Kiehl's Ultra Facial Tonik: Daha önce bu toniği nasıl denememişim! Kışın kuruyan yanaklarım için harika olabilirdi. Gelecek kış için mutlaka bakacağım. Verdiği nemi çok sevdim. 

Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Nemlendirici: Hiç sevmedim. Bir kez denedim ve cildimde yanma oluştu. Normal boyunu almam.

Benim son zamanlarda bitirdiğim ürünler bu şekilde. Sizin içlerinden kullanıp memnun kaldığınız ya da nefret ettiğiniz var mı? Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...

Facebook: oreosevenkiz Twitter: oreosevenkiz Instagram: oreosevenkiz

10 yorum:

  1. Konjac sponge hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim:) benim açımdan hiç bir işe yaramayan bir ürün oldu.

      Sil
  2. Konjac sungeri cok merak ediyordum ama bir cok kisi seninle ayni dusuncede. Bu yuzden almamaya karar verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merakla aldım ancak fazlaca abartılmış olduğunu anlamakta zorlanmadım:)

      Sil
  3. Konjac hakkında topluca hemfikiriz öyleyse :)

    YanıtlaSil
  4. Konjac süngerleri bende sevemedim
    clinique high impact rimeli severek kullanıyorum :))
    Nonique göz kremi de aklımda yine sende görmüştüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena'cım aynı düşündüğümüze sevindim. Rimel güzel ama son bir ayı bozulduğu için anlaşamadım. Umarım sende böyle bir sorun olmaz.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Konjacdan bende bir hevesle aldım.Şimdiyse nerde olduğunu bile bilmiyorum o derece :):)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)