2 Aralık 2013 Pazartesi

Kasım Favorilerim

Merhaba,
Sonunda 2013'e veda edeceğimiz aya girmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz ay çok fazla yeni ürün kullanmadım. Onun yerine bitirmek istediğim ürünleri çok sık kullandım. 


Kiehl's BB Krem: Yazdan beri kullanıyorum. Artık oldukça azaldı; bu ay bitirmeyi hedefliyorum. İçinde 4-5 kullanımlık kaldı. Onu bitirirsem yeni aldığım Clinique anti-blemish fondöteni kullanmaya başlayacağım. Yaza doğru tekrar alacağım.

Rimmel London Stay Matte Pudra: Şuradaki yazımda detaylıca yazdım. Oldukça beğeniyorum. Uygun fiyatlı ve performansı oldukça iyi bir pudra. Yabancı vloggerlar da çok severek kullanıyor. Hala elinde olmayan varsa hemen bir tane edinmeli.

The Balm Balm Jovi Palet: Çok kullanışlı sevdiğim bir palet. Çok far kullanan biri değilim. Zaten çok fazla farım da yok. Yakında Naked ve Wet'n Wild farlarıma kavuşacağım için çok mutluyum:)

Real Techniques Expert Face Brush:  Aldığım ilk günden bu yana çok severek kullanıyorum. Eğer tek bir fırça olsun bütün işimi görsün diyorsanız; expert face almanız şart. Detaylıca şurada yazdım.

Benefit Boi-ing Kapatıcı: Büyük sivilceleri kapatmakta çok fazla başarılı olamasa da, izleri güzel kapatıyor. Neredeyse her gün kullanıyorum.

Clinique Gözenek Küçültücü Kapatıcı: Uzunca zamandır kullanıyorum. Detaylıca yazısını yazacağım.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge: Fırçalardan çok daha iyi sonuç veriyor. Çok seviyorum ama leke bırakıyor. Her şeyle yıkadım ama fondötenlerin lekesi çıkmıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Clinique High Lengths Maskara: Çok ama çok sevdim. Hem dolgunluk veriyor hem uzatıyor. Gerçekten çok başarılı.

Clinique Iced Lotus Allık: Clinique alışverişimde hediye olarak gelmişti. Bu kadar çok seveceğimi hiç düşünmedim. Kalıcılığı, rengi ve pigmentasyonu çok iyi. Çok hoş ve güzel bir renge sahip. 

Geçtiğimiz ay benim sıkça kullandığım ürünler böyleydi. Herkese sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Sevgiler...

9 yorum:

  1. Kasım favorilerimizin çoğu ortakmış, ama Kiehl's BB kremi denemedim, çok merak ediyorum aslında, kuru ciltlere de uygun mudur acaba? Bir de, ben Beauty Blender ve RT Miracle süngeri kalıp beyaz sabunla yıkıyorum, her şeyi denedim, şimdilik en iyi sonuç kalıp sabunla oldu, asla eskisi gibi temiz olmuyorlar tabii ama süngeri ıslatıp sabuna sürte sürte yıkıyorum, baya iyi temizleniyor.
    Gülfiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin çok kuruysa nemlendirici destekli kullanabilirsin. Ben cildimi ekstra nemlendirme ihtiyacı hissetmiyorum. Testerını kullanırsan tam boyunu almak için fikir sahibi olabilirsin. Bir de kalıp savunularla deneyeyim o zaman. Antibakteriyel ve bebek şampuanlarını denedim ama pek faydası olmadı. Teşekkürler bilgi için:)

      Sil
  2. bir kaba bebek şampuanı döküyorum üzerinede suyu, şampuanı köpürtecek derecede hızla ılık su dolduruyorum Real Techniques süngeri içine atıp, suyu güzelce emmesini sağlayıp birkaç kere sıkıp tekrar atıyorum daha sonra birkaç saat bekletiyorum içinde sonrada duruluyorum, bazen antibakteriyel sabunda ekliyorum o zaman daha iyi temizleniyor. sen nasıl temizliyorsun bilmiyorum ama umarım işine yarar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı yöntemleri deniyorum ben de ama istediğim sonucu alamıyorum. Antibakteriyel ve bebek şampuanlarını kullandım.

      Sil
  3. Küçük bir not, Real Techniques'in fırçalarını www.feelinique.com sitesinden sipariş edebilirsiniz. :)
    Yeni bir blog açtım, beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteden haberdarım birçok kez alışveriş yaptım;)

      Sil
  4. Stay Matte ve Balm Jovi benimde favorim şu süngerlerden bende almak istiyorum :)O kadar çok sey almak istiyorum yada düşünüyorum ki öncelik sırasına göre bir liste yapmam lazım :)
    Zevkle okudum Zuhal'cim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele ben şu aralar o kadar şey var ki aklımda hangisini alsam diğerinde aklım kalıyor:)

      Sil
  5. Rimmelin pudrasını alma zamanım gelmiş benimde :) o kadar övüyor ki herkese çok merak ettim doğrusu .herşeyi güzel ama bir tek ambalaj konusunda sıkıntı yaşıyormuş herkes ama fiyat uygunluğundan dolayı oda göz ardı edilebilir bence :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)