7 Ekim 2013 Pazartesi

Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Fondöten

Günaydın herkese:)
Bugün sizlere Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Fondöten'den bahsedeceğim. Şuradaki yazımda belirttiğim setten ufacık tefecik bir boyutta çıktı.

Uzun zamandır merak ettiğim fondötenlerden biriydi. Tam boyunu alıp almamak arasında gidip gelirken; setin içinden ihtiyacım olan boyutta karşıma çıktı.

Bir hevesle alıp denemek için yanıp tutuşurken; büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Rengi tenime 2 ton koyu geldi. Setin rengi light; içinden çıkan fondötenin rengi: Champagne. Benim ten rengim ise ivory:( Arada 2 ton fark var!

Pompalı ve plastik bir ambalajı var. Asansörlü yapısı sayesinde ürünü ne kadar kullandığınızı görebiliyorsunuz. Ancak fondötenlerin plastik ambalajda sunulmasını hiç sevmiyorum. Hem görünüş itibariyle hoşuma gitmiyor hem de sağlıklı bulmuyorum. Bu özelliğiyle benden oldukça eksi puan aldı.

Cildimde duruşunu merak ettiğim için koyu olmasını dikkate almadan denedim. Sarı alt tonlu garip bir rengi var. Cildime uyguladığımda bu görüntünün kaybolması için bir süre beklemem gerekiyor.

Kapatıcılığı, renginin koyu olmasından olacak ki bana yeterli geldi. İnce ve yağsız bir yapısı var. Cildimde fondöten varmış gibi durmadı. Fakat benim için bb kremden öteye de geçemedi. 

Cilde sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırıyor. Ne glowy ne de mat bir bitişi var. Cildimde duruşunu beğendim. Koyu olduğu için sadece bir kez deneme şansım oldu. Bu yüzden  sivilce yapıp yapmadığı hakkında bir yorum yapamayacağım.

İçinde paraben yok ve SPF 25 özelliği ile güneşe karşı koruma sağlıyor. Kokusuyla bir sıkıntı yaşamadım. Eğer almak isterseniz cildinize uygulatmadan almayın.

Orjinali 30 ml ve fiyatı 100 TL civarlarında. Beklentimin altında bir ürün oldu. Aynı fiyata çok daha iyisini bulabileceğimi düşüyorum. Bu yüzden tam boyunu almayacağım. Benim için olsa da olur;olmasa da olur bir ürün.

Sizlerden bu ürünü kullanan var mı? Sizin deneyip sevdiğiniz fondötenler neler yazarsanız sevinirim.
Sevgiyle kalın...

22 yorum:

  1. Bende minik bir boyunu kullanmıştım. Dediğin gibi bb kremden bir farkı yok. Tek farkı aşırı abartılmış fiyatı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde bu kadar abartılmış ürünler çok sıradan çıkıyor:/

      Sil
  2. Benefit'in bircok urununun cok sisirildigini dusunuyorum. Ben blogumda da yazmistim Estee Lauder double wear kullaniyorum ve cok memnunum. Tavsiye ederim canim. Tabii oncelikle sample boy dene bana gelen sana iyi gelmeyebilir belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ama onun testerını bir türlü bulamadım. Aklımda olan bir ürün. Katılıyorum benefitin kimi ürünleri çok abartılıyor. Bu da onlardan biri:/

      Sil
  3. Ben indirimde tam boyunu almistim magaza isiklarinda yanilip birazcik koyu almisim ben de begenmedim ve eldeb cikardim. 100 lira edecek bir urun degil kesinlikle ben de benefit urunlerinin kalite ve sonuclarina gore tr fiyatlarini manasiz buluyorum, git chanel al daha iyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi markalarla yarış halinde fiyatları var. Tam fondöten arayışında olduğum şu dönemlerde Chanel'ın aklıma girmesi hiç iyi olmadı :))

      Sil
    2. Chanel i misal soyledim tabi. Cilt tipin ne bilmiyorum ama benim bu aralar en en sevdigim fondoten Lancome teint miracle! Onu surdugumde herkes cildin cok guzel diyor. Hem hafif yapili ve dogal hem de orta kapaticilikta. Benim icin yilin fondotenidir. Clinique even betterin da durusunu cok severm, ben fondoten gurusuyum gerci cok fazla favorim var:)

      Sil
    3. Cildim yağlı ve gözeneklerim var:/ Bu yüzden fondöten seçmek benim için tam bir işkence:( bugün clinique even better ve anti-blemish fondötenlere baktım ama ikisi de birbirine yakın geldi. MUFE'nin HD ve mat velveti denedim sanırım sivilce yapıyormuş:( Bugünkü makyajındaki fondötene de bayıldım yağlı ciltler için uygunsa onu alabilirim. Önerilerin varsa çok sevinirim:)

      Sil
  4. Ben de merak ediyordum bu fondöteni ama genelde olumsuz yorumlar okumuştum hakkında. İyi ki almamışım. Ben de Estee 'den yana kullanmıştım o dönem şansımı, onu sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estee'yi en kısa zamanda deneyeceğim:)

      Sil
  5. Benefit ürünlerinde en çok merak ettiğim They're Real Maskaraa !!
    Başkada kullanmak istediğim ürünü yok beni çeken .
    Dediğin gibi cildine koyu gelmiş .Blog satısı yapabilirsin.
    Bizler yararlanabiliriz mesela Zuhal'ciğim :)
    Çok konuştum galiba güle gğle kullaaan diyim son olarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım 15 ml çok küçük bir boyutu olmasaydı blogda satış yapabilirdim. Ama arkadaşıma hediye edicem:) teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Anladım cnm sende haklısın :):)

      Sil
  6. BB kremler hayatıma girdi gireli fondötene elim gitmez oldu. Koyu olmasının dışında sarı alt tonu çok baskın cidden bu rengin, Benefit ambalajları ve konseptiyle işi götürüyor bence:) Ama çok şirin ürünleri var di mi ama:) güzel bir değerlendirme olmuş cnm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim:) Bazı ürünler süslü püslü olup aklımızı çelebiliyor ne yazık ki:)

      Sil
  7. Test etmiştim ben de Sephora'da ama kapatıcılığı hiç yeterli değil, dediğin gibi bir bb kremden farksız. :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım ya çok abartıyorlar bu ürünü ben de abartanların kurbanı oldum:/

      Sil
  8. Ben de çok merak ediyodum ama anlaşılan wow değil ama yaaaa dedirten bir ürünmüş..İyiki objektif yorum yapan blogger arkadaşlarım var yoksa o güzel bu güzel aldırırlar herşeyi millete -.- ohhh bu hevesim de geçtiğine göre başka ürünlere yönelebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benefitin çoğu ürününün öyle olduğunu düşünüyorum artık. Setten sadece boing kapatıcıyı beğendim. Diğerleri sınıfta kaldı. Benefit standına kolay kolay uğramam:/

      Sil
  9. honestly I love this foundation. Blend with my skin very well.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unfortunately, I could not live the same feelings:/

      Sil
  10. Estee Lauder fondoteni 30 yaşın altindakiler kullanmasinlar. Yüzünüzü porselen gibi yapıyor, yoğun kapatıcı ozelligine sahip ancak cilt yaşı fondoten kullanımında çok önemli. Yaşlı ciltler için harika ancak ben yanlış kullanım sonucu suan yüzümü toparlamaya cilt bakımıyla duzeltmeye çalışıyorum. 30 yaş üstü denesin. 30 yaş altı için ise clinique ve shiseido arasında kaldım. Öneriniz nedir?

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)