27 Eylül 2013 Cuma

Yves Rocher Anti Chute Dökülme Karşıtı Şampuan

Yeni bir yazıyla herkese merhabalar:)
Bugün sizlere Yves Rocher Anti Chute Dökülme Karşıtı Şampuan'dan bahsedeceğim. Yves Rocher'ın bayram indirimi yaptığı dönemde iki şişe aldım. 

Bir şişesini geçtiğimiz günlerde bitirdim. Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir kullanıyorum ve yorumlama vaktim de geldi. Ürünün vaat ettikleri; Organik Beyaz Acı Bakla tohumlarında bulunan zengin protein  dolu özler sayesinde saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede saç oluşumu desteklenir, saç dökülmesi engellenir. Saçlarınız gözle görülür bir şekilde gürleşir.

İzlenimlerim:
Saçlarımı boyadığım bir dönemde yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşadım. Giresun'da olduğum için bulabileceğim ürünler kısıtlıydı. Yves Rocher'ın Ordu'ya açıldığını görünce denemek amaçlı bu şampuanını aldım. Öncelikle şunu belirteyim; ürünü bitirene kadar saç kremi dışında başka hiçbir şampuan kullanmadım.

Şampuanı haftada 3-4 defa kullandım. İlk iki hafta boyunca saç dökülmemde bir azalma görmedim. Üçüncü haftadan sonra saç dökülmemin azaldığını gördüm. Dördüncü haftada saç dökülmemin normal seviyelerde olduğunu gözlemledim. Tabi ki saç dökülmemi tamamen durdurdu diyemem. Ancak beni tatmin edecek düzeyde bir fayda sağladı. 

Başta belirttiğim gibi benim saç dökülmem boyamadan kaynaklıydı ve şampuanın da faydasını gördüm. Herkes de işe yarar mı orası muallak. Çünkü herkesin saç yapısı farklı. En önemlisi de saç dökülmesinin birçok farklı sebebi var.

İkinci şişeme henüz başlamadım. Bu tarz ürünler kullanılırken bir müddet ara verilmesi taraftarıyım. Eğer işe yaradığını fark ediyorsam ara veriyorum ki saç diplerim ürüne alışıp tembelleşmesin. Bunu da sürekli alışveriş yaptığım eczanedeki bir saç uzmanından öğrenmiştim. 

Eğer saçlarınız kalın telliyse yatıştırması için saç kremi kullanmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda şampuanı destekleyen dökülme karşıtı serumu da var. Henüz denemedim ancak ilk indirimde onu da alacağım.

Ürünün içeriğinde; paraben, silikon, renklendirici ve alerjen yok. Aynı zamanda bitkisel içerikli. Kokusu ise harika!

Diğer Yves Rocher şampuanlarına göre gramajı az ve fiyatı yüksek. Ürün 200 ml ve fiyatı 22.90 TL. İndirimlere denk gelirseniz uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Sizler ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Deneyip memnun kalan ya da başka önerisi olan var mı?
Sevgiler...



24 yorum:

  1. Yves Rocher şampuanlarını seviyorum ;) bence gayet başarılılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum genelde memnun kaldım çoğu şampuanından:)

      Sil
    2. Yoğun saç dökülmem vardı doktora gidip de demir oranını hiç ölçtürmedim. bir arkadaşım hızlı saç uzatıcı Keratin Dip Bakım Seti kullandığını söyledi, ben de iyi gelir umuduyla denedim, gerçekten on numara bir ürün çıktı. Şu an 3 hafta oldu dökülmeden eser kalmadı, ayrıca saçım da hızlı uzayor dıyebilirim. Çok çok memnunum.

      Sil
  2. Ben de asiri bir dokulme problemi yasiyorum ilk indirimde alip deneyecegim:)

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün gördüm ama fiyatından dolayı almadım. İndirim dönemi aklımda, yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim:) Umarım işe yarar sende de:)

      Sil
  4. Instagram'da saclarim cok dokuluyor diye bir yorum yazmistim bir resmimin altina ve gelen tek oneri bu sampuan olmustu. Iskocyada olmadigi icin kullanma sansini bulamamisitm

    Sanirim protein iceren bakim urunlerine yonelmek en iyisi..
    Ben Redken kullaniyorum ve uzun bir suredir saclarim normalden fazla dokulmuyor

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Protein içerikli ürünlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben de :)

      Sil
  5. bir dönem dökülmeler bende de oldu saç kreminden mi yoksa boyadan mı kaynaklı pek anlayamadım. saç kremini iyi duruladığım zamanlarda olmuyor sanırım ama tam da emin diyilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyamadan dolayı da olabilir. Genelde ben boyayınca saçlarımda dökülme yaşıyorum.

      Sil
  6. saçım o kadar çok dökülüyo ki bi ürün almak istiyorum araştıryorum güzel bi yazı olmuş işime yarıcak elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim aslında saç dökülmesi genel bir sıkıntı. Bu konuda yeni ürünler bulmaya çalışıcam:) inş şampuan senin için de faydalı olur:)

      Sil
  7. Merhaba :)
    Kesinlikle benim 2. kez aldığım ve çok memnun kaldığım bir ürün.Hatta bu sefer serum losyon tarzıyla kullandım daha etkili bir sonuç aldım.
    Hem bununla ilgili yazımı okuyup , bloğumu ziyaret edersen çok mutlu olurum :)
    Sevgilerimle
    http://nesneslis.blogspot.com/2013/08/sac-dokulmesine-son-yves-rocher-anti.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylemen iyi oldu ben de alayım serumunu teşekkürler:) bakıyorum bloguna hemen:)

      Sil
  8. Bende ilk sisemi kullaniyorum. Aman aman bir degisiklik olmadi. Mevsim gecislerinde cok dokuluyor sacim cunku. Zaten bir mucize de beklemiyordum; ama icerigi yuzunden asla vazgecemeyecegim sampuanim oldu kendisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlarda pek bir değişiklik olmuyor. Ama 1 ay sonunda farkedersin diye düşünüyorum. Bir de saçlarım oldukça hacimli oluyor:)

      Sil
  9. ben de yeni aldım daha bu şampuanı 2.kullanışım ve saçımı daha çok döküyor gibi geliyor bana moralim bozuluyor. bir de saçımı yumuşatıyor halbuki bitkisel içerikli ürünler saçı sertleştirir bunun içerisinde silikon mu var diye şüpheye düştüm :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde silikon yok. Yukarıdaki yazımda da belirttim her saç tipi farklı özelliklere sahip. Herkese aynı etkiyi yaratması beklenemez:(

      Sil
  10. postu yazalı çok olmuş ama olsn :) bi sorum olacal size. ara veriyorum demişsınız saç diplerinin alışmaması için. ne kadar ara veriyorsunuz ve o arada ne tarz bi sampuan kullanıyorsunuz? cevap verirseniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  11. Ben de bu şampuanı kullaniyorum. Icine bir adet, ezilip sütte bir taşım kaynatılmıs sarımsak da ekliyorum. Silikonsuz ve parabensiz olması en iyi özelliği.
    http://a-happy-but-rookie-mom.blogspot.com.tr/2015/01/anne-olmak-bakmsz-olmak-icin-bahane-mi.html

    YanıtlaSil
  12. Serumun saçı jole sürülmüş gibi sertlestirmesi normal mi

    YanıtlaSil
  13. Serum saçımı jole sürülmüş gibi yapıyor

    YanıtlaSil
  14. Saç dökülmesine karşı Zigavus'un sarımsaklı şampuanını öneririm. Bir de yanında saç dökülmesine karşı kür ampulünü kullanırsanız harika olur.

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)