25 Eylül 2013 Çarşamba

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque-Gözenek Küçültücü Maske

Günaydın:)
Bugün sizlere Kiehl'sın en çok satan ürünlerinden biri olan Rare Earth Deep Pore Maske'sinden bahsedeceğim.

 Blogumu takip ediyorsanız Kiehl's ürünlerini  ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuzdur. Her ne kadar bir öğrenci için fiyatları biraz yüksek olsa da, kendime engel olamıyorum:)

Kiehl'sın gözenekleri küçültmeye hedefleyen bu maskesini, yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Bu yüzden etkilerinden rahatlıkla bahsedebilirim.

Maske, Amazon beyaz kili kullanılarak üretiliyor. Bu beyaz kil sadece Brezilya'daki Amazon Nehri'nin ağzında bulunan Maraj Adası'nda bulunuyor. Kiehl's bu beyaz kil için orayı satın almış. Bunu maskeyi almadan önce yabancı bir bloggerın yazısında okumuştum. Maskeye olan merakım da kat ve kat artmıştı.

İzlenimlerim:
Şimdiye kadar gözeneklerimi bu kadar iyi arındıran bir maskeyle karşılaşmadım. Maskeyi uyguladıktan sonra cildimde gözle görülür bir temizlikle karşılaşıyorum. Cildimi siyah noktalardan arındırıp derinlemesine temizliyor.

Cildimi bu kadar güçlü temizlemesine rağmen herhangi bir kuruluğa veya kızarıklığa sebep olmuyor. Bunun sebebi de içerisinde bulunan yulaf çekirdeği tozu ve aloe vera sayesinde cildi temizlerken nem seviyesini dengede tutması. Sadece temizlemekle de kalmıyor aynı zamanda dinlendiriyor. Maskeyi uyguladıktan sonra daha canlı ve dinlenmiş bir cilde kavuşuyorum.

Şunu söylemeliyim ki tek başına gözenekleri küçültmüyor. Serinin diğer ürünlerini de kullanıyorum (tonik ve temizleyicisi). Seriyi birlikte kullanınca ortaya daha güzel sonuçlar çıkıyor. Bir süre daha hepsini bir arada kullandıktan sonra detaylı yazısı gelecek.


Kremsi bir yapısı var. Cilde kolaylıkla yayılıyor. İnce bir tabaka şeklinde cildime sürüyorum, 15 dk bekledikten sonra ılık suyla cildimi yıkıyorum. Sürdüğünüz ilk anlarda ciltte bir ferahlık ve yanma hissediyorsunuz. Bu etkili olduğunu gösteriyor. Haftada 2 kez uyguluyorum. 5-6 aydır kullanmama rağmen yarısına zor geldim. Oldukça bereketli bir ürün. 

Karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. 142 gr ve fiyatı 62 TL.

Ürün hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? 
Sevgiler...

24 yorum:

  1. ben daha shiseidoya 120 lira verince bu 69 çok gelmedi bana shiseido baya içime oturduda:D Ayrıca sayende baya maskelere sarmış durumdayım bi maske araştırcaksam önce senin bloguna bakıyoruum :) muck muckk!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe saol kuzum. Bir ara ben de çok sardım maskelere ama neyseki durdum artık:D

      Sil
  2. Wish listemin en tepesinde ama şuan stoklarda yokmuş kil kuyusunda fazla kil kalmamış :/ maske gelince arıyacaklar içim rahat bu yüzden az az kullan sende :)))

    YanıtlaSil
  3. Detaylı yazını merakla bekliyorum tatlım
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ben de 1 seneyi geçkindir kullanıyorum, memnunum, ince sürmek gerekiyor yoksa kızarıklık yapıyor bende. kesinlikle çok iyi temizliyor cildi, eşim bile yüzün beyazlamış diyor kullandıktan sonra :)
    http://cemrelifestyle.blogspot.com/2013/08/kiehls-ile-bakm-zaman.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheheh kullananlar genelde çok seviyor güle güle kullan:)

      Sil
  5. Bence gramajına ve vaat ettiklerine göre, ki bu vaatleri de yerine getiriyormuş, fiyatı makul ve güzel bir ürüne benziyor ^_^ Kiehl's keşke şehrimizde de olsa ^_^ (İyi ki yok, cüzdanın dibi göründü şimdiden aah ah..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh sorma canım ya kendimi tutamıyorum valla özel dersten kazandıklarımı kiehls yiyor:D

      Sil
  6. kesinlikle denmek istiyorum ürünlerini severek kullandığım marka :)

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. Almadan önce testerını dene derim. Ürün oldukça fazla beğenmezsen elinde kalmamış olur:)

      Sil
  8. Güle güle kullan canım. Kiehl's mağazası bulduğumda alacaklarım artıyor günden güne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazaya girince kendini kaybedeceksin emin ol:)

      Sil
  9. Bende öğrenci halimle yemeyip içmeyip alıyorum ne yapalım bizde böyleyiz. :) Benimde bu maskede gözüm var uzun zamandır ,şimdi daha çok iştahlandım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe nolcak bu halimiz ya. Çalışmaya başlayınca kendimi hayal edemiyorum :D

      Sil
  10. güzel günlerde kullan :*

    YanıtlaSil
  11. Ben tester'ını denemiştim, biraz kızarıklık ve yanma yaptı bende, ama çok güzel de temizledi. Belli bir miktar kızarmanın normal olabileeğini söylediler ama gene de almadım hala kararsızım alsam mı diye, gözenek temizliği dediğin gibi hiçbir maskede bu kadar etkili gelmemişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin alışma sürecinde biraz yanma yapar bende de olmuştu. Ama bilemiyorum gene de alıp almamak size kalmış:)

      Sil
  12. Benim de merak ettigim bir maske.cilt bakimi rutinimi yenilemem lazim, klasik temel urunler olan, temizleyici, tonik, nemlendirici almaliyim. kiehl's den hangi seri benim cildime uyar? T bolgem yagli yanaklarim normal. yani karmayim:) maske olarak bunu alacagim, anladigim kadariyla karma cilde hitap ediyor.peeling de onerirseniz sevinirin:)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)