21 Eylül 2013 Cumartesi

Benefit How To Look The Best At Everything Set- 'Light'

Güzel bir cumartesi sabahından herkese merhaba:)
Bugün sizlere güzel bir setten bahsedeceğim: Benefit How To Look The Best At Everything. Üç farklı renge sahip: light, medium ve deep. Bendeki rengi light.

Uzun zamandır aklımda olan bir setti. Fiyatından dolayı olacak ki almayı hep erteledim. Sephora'da Black kartlılara özel yapılan %20 indirimle hemen bir tane kaptım. İndirimlere denk gelirseniz denemek istediğiniz ürünleri set halinde almanızı tavsiye ederim. Hem daha uygun fiyata sahip oluyorsunuz; hem de daha fazla ürünü deneme şansını elde ediyorsunuz.


İçindekilere daha yakından bakalım. Benefit'in çok satan ürünlerinden dört tanesi bulunuyor. Dördünü de çok merak ediyordum.

1. The Porefessional Gözenek Küçültücü: Setteki boyutu 7.5 ml. Fikir sahibi olmak için yeterli bir miktar. Gözenekleri küçültüp makyaja daha pürüzsüz bir taban oluşturmayı vaat ediyor. Birkaç kez kullandım ve beğendim. Ayrıntılı yazısını yazacağım.

2. Hello Flawless Oxygen Wow Fondöten: 7 ml'lik boyutu ile sette en merak ettiğim ürünlerden biriydi. Henüz kullanmadım. Zaten bütün ürünlerin detaylı yazısını yazacağım.

3. Boi-ing Kapatıcı: Sette şuana kadar en çok kullandığım ürün. Kadifemsi yapısıyla sivilce izlerini güzelce kapatıyor. İki farklı tonun olması da iyi bir alternatif. Bunun da detaylı yazısını yazacağım.

4. Hello Flawless Pudra: Pudralara bayılırım. Bu da denemek istediğim bir pudraydı. Birkaç kez denedim. Kapatıcılığı güzel. Detaylı yazısı gelecek. Ayrıca içinde küçük bir fırça var. Henüz denemedim. Detaylı yazımda ondan da bahsedeceğim.


Kitap görünümünde çok tatlı bir ambalajı var. İçindeki ürünler bittikten sonra güzel bir takı kutusu olabilir. İçinde ufak bir aynası da var. Seyahate ya da tatile giderken kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

İndirimsiz 95 TL. Öncelikle yazmamı istediğiniz ürün varsa yorum bırakabilirsiniz. Sizlerden bu ürünleri deneyen var mı?
Mutlu günler...





20 yorum:

  1. Buda çok güzelmiş güle güle kullanmalar,benim aklım hala primping olanında,umarım birgün bende aırım =) İndirimle kaça geldi sana bu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) 76 TL'ye geldi indirimle.

      Sil
    2. süpermiş(: O karttan almak ücresizmi peki black ?

      Sil
    3. Maalesef belirli alışveriş sayısından sonra hediye ediyorlar kartı:/

      Sil
    4. Eğer beyaz bir kart ise bende var,umarım oydu,şuan bulamadım ama çıkar biyerlerden :)

      Sil
    5. Beyaz olan degil ne yazik ki :(

      Sil
    6. Hayır o beyaz kart ayrı o değil. Beyazla yaptığın alışverişlerden sonra sana ayrıca siyah kart veriyorlar. İşte o kart Sephora Black kart oluyor.

      Sil
    7. Beyaz olanla 4 yada 5 alışveriş sonrası gönderiyorlar siyah olanı :) Ama beyaz olanda indirimlerde geçerli olabiliyor.En iyisi Sephoraya sormak.

      Sil
    8. 4 alışverişten sonra size Sephora tarafından Black kart gönderiliyor. Özel indirimlerden yararlanabiliyorsunuz.

      Sil
  2. nasıl tatlı bir set :) Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. kullanmaya kıyamaz insan:) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Gerçekten kullanmaya kıyamadım :)

      Sil
  4. Fondötenin yazısı olabilir kuzum, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de Primping with the Stars'ı edinmiştim. Onda da Porefessional var VE AŞIK OLDUM GALİBA! Ama tam boyu da 100 lira :(

    Boeing denemek çok istiyorum ben de. Sanırım Sephora'daki çalışanları bayıltmak için yine gidicem *-* Güle güle kullan Zuhalcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerin tam boyu pahalı bence:( böyle set alıp denemek bana daha cazip geliyor. En kısa zamanda sendeki setide alacağım bunları bir kullanayım;)

      Sil
    2. Cidden bu şekilde set almak bana da daha makul geliyor. Çünkü tam boy diye bahsi geçen ürün de muhteşem büyük değil doğrusu.. Ben de farklı setler denemek istiyorum da bakalım artık :)

      Sil
  6. Hello Flawless kapatıcılığı az ama güzel bi fondöten. Porefessional ise bir numaralı primerım. Güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım. Yılbaşında İngiltere'den benzer bir set alacakken Benefit'i kötüleyen bir arkadaş yüzünden alamamıştım, hala içim yanar :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)