20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yves Rocher Hydra Vegetal Yüz Yıkama Jeli

Herkese sendromsuz bir pazartesi diliyorum:) Cilt rutinimde olmazsa olmazlarımdan biri de yüz yıkama jelleridir. Bugüne dek birçok markanın ürününü kullandım kimini sevdim kiminden de nefret ettim.

Karmadan-yağlıya dönük cilt tipim olduğu için genelde sebum dengesini sağlayan,gün içinde parlamayı en aza indirecek ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Son zamanlarda cildimde oluşan hassasiyet nedeniyle artık hem paraben hem alkol hem de deniz yosunu var mı diye dikkat eder oldum. Deniz yosunlu ürünlere ve alkollü ürünlere karşı cildim, ciddi anlamda hassasiyet gösteriyor. Bu nedenle aldığım ürünlerde bunların olmamasına dikkat ediyorum.


Yves Rocher'ın ürünlerini severek kullanıyorum. Gerek BB kremi gerek duş jelleri ,vücut losyonları ,toniği ve kayısı özlü peelingi  şuradan yazısına ulaşabilirsiniz. İnanılmaz seviyorum:) 

Gelelim bahsedeceğim ürüne. Yves Rocher'ın nemsiz ve normal ciltler için olan hydra vegetal serisinden yüz yıkama jelini 1 ayı aşkın süredir kullandım ve bugün bitirdim. Ürünü uzunca bir süre kullandığım için rahatça izlenimlerimi aktarabilirim. 
yves rocher -hdyra vegetal yüz yıkama serisi

Ürün içinde bitki özsularını barındırıyor ve cildi ferahlatıyor. Öncelikle şunu söylemeyim ki cildi çok iyi temizliyor. Genelde BB krem ya da fondoten kullandıysam cildimi sadece yüz yıkama jeliyle yıkayıp bırakmam. Bioderma Sensibio H2O'yla (en kısa zamanda bahsedeceğim, muhteşem bir ürün) da tekrar temizlerim. Cildi temizleme performansı o kadar iyiki, tekrar temizlediğimde pamukta çok az kire rastlıyorum. 

Ürünün vaad ettiği bir özellik daha var ki o da cildi nemlendirmesi. Maalesef bu özelliği ben kendi cildimde gözlemleyemedim. Hatta ferahlatıcı yapısı cildimi kuruttu ve kızarıklığa sebep oldu. Böyle güzel bir temizleyicinin cildimi kurutması tam bir hayal kırıklığıydı benim için.. Tekrar almayacağım bir ürün. Cildinizde benim gibi hassasiyet yaşamıyorsanız önerebilirim.

Ürün 125 ml fiyatı 24.90 TL.İndirimleri takip ederseniz daha uygun fiyata da geliyor. Sizin sevdiğiniz ya da hayal kırıklığı yaşadığınız ürün var mı? Herkese mutlu haftalar. 
Sevgiyle kalın:)

19 yorum:

  1. Ben jel urunlerin cildmdeki etkisini aevmedigmden on yargim ile birlikte okudum :) geneldd kopuk temizleyici kullaniyorm. Ama birdahali yves rocher magza ziyaretimde denemek istedigimi belirticem ;) tsklerr oreooo ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim;) temizleme özelliği gayet iyi. Öpüyorum :)

      Sil
  2. sebamed face&body wash ı dene bebek kurutma yapmadı bende :)

    YanıtlaSil
  3. Kiehl's Ultra Facial'ı tavsiye ederim, benim cildim karma ve nemsiz. Kurutmadan temizliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son alışverişimde thebodyshop E vitaminli temizleyici aldım oldukça nazik temizliyor. Kiehls ultra facial aklımda onu da denemek istiyorum:)

      Sil
  4. ben de bu seriyi denemiştim ama kokusu çok rahatsız etti beni , fazla parfümlü geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusundan rahatsız olmadım ama nemlendirici özelliğini göremedim cildimde:)

      Sil
  5. hassas ciltli biri olarak bunu öğrenmem iyi oldu, saol bilgilendirme için canım

    YanıtlaSil
  6. aynı ürünü kullandım canım yarılayıp kardeşime verdim keza benim cildimde karma yağlıya dönüük bende kurutmayı bırak ekstra yağlanmaya neden oluyordu hani nemlendirme sağlamanın birkaç tık yukarısı olunca yağlanmaya geçiyordu iş yeniden almam bende zaten almadım hediye etmişlerdi alışverişlerimden birinde ama bana göre değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yazını okumuştum canım. İlk başlarda sevdim ama sonra farkettim ki cildimi kurutmaya başladı. Özellikle bu yanaklarım nemsiz ve hassas olduğundan kızarıklığa sebep oldu:/

      Sil
  7. Daha önce Hydra serisinin sadece nemlendirici kremini kullandım, kuru bir cildim olmasına rağmen nem seviyesi yetersizdi, cildimi jeller daha çok kuruttuğu için bu jeli almamıştım. Bu yazınla fikir edinmiş oldum Zuhalcim :)
    www.makeuparfume.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) nemlendirici olarak kiehls ultra facial diorum 2.kutumu aldım çok seviyorum en kısa zamanda yazıcam :)) sevgiler ;)

      Sil
  8. ah ahh keşke bende de bir ürün kurutma yapsa en azından yağlı ciltten kurtulurumm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı bir cilt yazın zor ama kuruyan bir cilt hem yaz hem kış çok zor:/

      Sil
  9. Denemek lazım bunuda diyordum ama kuruttuysa bendede kesin kurutur,iyi temizlemesinden kaynaklıdır çünkü,zatende 15 tl-falan olur yüzde ellide neutregna greyfurlu olandan memnun kalıcağını düşünüyorum dene istersen sıfır kuruma,yumuşacık cilt!

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanaklarım şu aralar güneşin de etkisiyle ne sürsem kuruyor:( bir de onu deneyeyim o zaman:) saol;)

      Sil
  10. benim kuru cildime şu anlık bir kurutma etkisi yapmadı normal inşallah böyle devam eder ama yinede süt tarzı bir temizleyiciyle destek yapmak niyetimdeyim.

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)