3 Aralık 2013 Salı

Gliss Total Repair Isıya Karşı Koruyucu Sprey

Merhaba,
Saçlarımın güzel görünmesine çok önem veriyorum. Dalgalı olduğu için de normal halini sevmiyorum. Bu yüzden de düzleştirici kullanıyorum. Haliyle düzleştirici saçımı yıpratıyor. Bunu daha aza indirmek için; maskeler, bakım yağları ve ısıya karşı koruyucular kullanıyorum. Sadece ısıya karşı koruyuculara güvenip bırakmıyorum. Onların da tek başına çok etkili olduğunu düşünmüyorum.


Uzun zaman önce Gliss'in ısıya karşı koruyucu spreyini aldım. Bu spreyin hem çok seveni hem de nefret edeni var. İlk zamanlar ben de nefret edenlerdendim. Son iki aydır sevenler kategorisine transfer oldum. 

Nasıl nefret ederken sevdim gelin bakalım. Saçlarım şimdiki haline göre yıpranmış, saç uçlarım ise oldukça kuruydu. Saçlarıma uyguladığım serum ve maske şu sıralar kullandığım kadar etkili değildi. Saç maskesine göz atmak için tık tık. Yaptığım bir diğer hata ise; spreyi saçlarım sadece kuruyken uyguluyordum. Uyguladıktan sonra saçlarımı taramadığım için sprey homojen olarak dağılmıyordu. Yaptığım yanlışlardan biri de, kurumasını beklemeden hemen düzleştirme işlemine geçiyordum. İşte o zaman olanlar oluyordu. Saçlarım yapış yapış oluyor ve ağırlaşıyordu. Bütün bu yanlış uygulamalardan dolayı da nefret ettiğim bir ürün olmuştu.


Ambalajın üzerinde de yazdığı gibi saçı 220 dereceye kadar ısıya karşı koruyor. Her türlü saç tipi için uygun. Saçları nemlendirmeyi ve pürüzsüzleştirmeyi vaat ediyor. Gerçekten de uygulamadan sonra saçlarım daha yumuşak ve parlak oluyor. 


Saçlarımı ısının verdiği zararlara karşı korusa benim için yeterli. Yani nemlendirmesi ya da parlaklık vermesi çok da önemli değil. Ama verdiği parlaklığa gerçekten çok şaşırdım. Aşağıda resimlerde de göreceksiniz. Uygulamadan sonra saçlarımın parlaklığı benim için harika.
  
Saçlarımı yıkadıktan sonra nemini iyice alıyorum. Ardından kullandığım her zamanki serumu uyguluyorum. Saçlarımın serumu emdiğine emin olduktan sonra da Gliss ısıya karşı koruyucu spreyi uyguluyorum. Saç kurutma makinesiyle saçlarımı kurutuyorum. Düzleştirme işlemine geçmeden önce, kuru saçıma tekrar Gliss ısıya karşı koruyucu spreyi uyguluyorum. Tarak yardımıyla saçıma dağılmasını sağladıktan sonra, birkaç dakika kurumasını bekliyorum. Ardından da düzleştirme işlemine geçiyorum.


İçeriği yukarıdaki gibi. 200 ml ve 12 aylık kullanım ömrü var. 15-16 TL gibi bir fiyata sahip. Aşağıda fotoğrafta saçımın uygulamadan (her zamanki saç rutinimi yaptıktan sonra Gliss ısıya karşı koruyucu) sonraki parlaklığını görebilirsiniz. 


Sevgiler...

20 yorum:

  1. Keşke indirim zamanında bir tane edinseydim iyi yorumlar duymadığım için almamıştım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de önce sevmedim ama yanlış kullandığımı anlayınca sevmeye başladım :)

      Sil
  2. bu ürünü bende sevemeyenlerdenim maalesef :/

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok sık maşa yapıyorum saçlarıma ama henüz hiç kullanmadım ısıya karşı koruyucu bir ürün. Bu ürünle denemeye başlıcam sanırım bakalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isıya karşı koruma ürünleri ben de çok kullanmıyordum. Ancak saça çok ciddi zararlar veriyormuş. Bir yerden başlayıp kullanmak lazım :)

      Sil
  4. Bende almayı düşünüyorum bu ısıya karşı koruma spreyini yaa artık daha fazla beklemeden almalıyım :)

    YanıtlaSil
  5. Isıya karşı koruyucu ürünler genelde saçlarımı çok sertleştiriyor, birbirine yapıştırıyor ama yaptığım hataları yazıda okudum, öğrendim, bir daha yeni bir ürün denerken bu yanlışları düzelteceğim :) Ama Gliss'in bu ürününü yanlış kullanmama rağmen saçlarımı sertleştirmiyor olduğu için seviyordum zaten, yarın yazdığınız şekilde kullanacağım bir de, belki daha çok severim :)

    Gülfiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de sevmiyordum saçımı yapış yapış yaptığı için. Zamanla deneyerek öğreniyor insan. Umarım memnun kalırsın:)

      Sil
  6. Ben her gece saçımı uzun uzun kuruttuğum ve her sabah fön çektiğim için indirimde denk getirip almıştım. Yağlandırdığını falan söylediler (benim saçlarım çok çabuk yağlanır), aldıktan sonra söyledikleri için çok korktum. Ayrıca saçın diplerine sıkılmaması şart. Ben bir defa o hataya düştüm, ertesi gün saçlarım başıma yapışık vaziyetteydi ve ne yaptıysam hacimlendiremedim :(

    İçindeki kimyasallardan korktuğum için her gün kullanmıyorum, gün aşırı kullanıyorum. Kullanmadığım günlerde de soğuk ayarında kurutuyorum. Ben cok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğinde çok haklısın saçın dibine sıkılmamalı yoksa saç hacmini kaybediyor. Ben de oldukça memnunum:)

      Sil
  7. Ben de seviyorum bunuu :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Uzun bir zaman önce ısıtıcı ürünleri saçım için kullanmayı bıraktım, zaten kurumaya meylli bir saçım var normal hali bile kuru bir de ısıtıcı ile eziyet etmek istemedim saçıma. Senin saçların ince teli sanırım, benim kalın telli ve dalgalı zaten düzleşmiyorda :)

    YanıtlaSil
  9. Saçınızın nemini alıp spreyi sıktıktan sonra taramıyor musunuz? Sadece kuruttuktan sonra mı tarıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  10. bir kozmetik firmasında çalıştığım zamanlar bu ürünü denedim cidden işe yarıyor.takipteyim, sizi de beklerim bloguma

    lamapink.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. bende burda kozmetik firmalarında aradım bunu bulamadım bununla baslamayı bende düşünüyorum cünkü saclarım sac kurutma mak. olmadan ölü gibi oluo kendisi kurudugunda illa görecek o cihazı ara ara da düzlestiri kullanırım nerde bulabilirim ben bunu ??

    YanıtlaSil
  13. Yazınız için çok teşekkür ederim :) Acaba bu ürünü gratis ve watsonslarda bulabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim tabiki ikisinde de bulabilirsiniz:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)