17 Ağustos 2013 Cumartesi

Alışveriş: Kiehl's Telefonla Sipariş ve Bilgilendirme

Herkese merhabalar:)
Bugün sizlere Kiehl's telefon siparişimden bahsedeceğim hem de Kiehl's hakkında son zamanlarda sıkça sorular alıyorum. Bu sorulara cevap vereceğim.

Resim google görsellerden alınmıştır.
Capitol Kiehl's mağazasına daha önce gitmiştim. Çalışanlarını tanıdığımdan ötürü orayı aradım ve telefondan sipariş vermek istediğim ürünleri söyledim. Merak ettiğim ürünlerin de testerlarını koymalarını rica ettim. Paketimin hazırlanma sürecinde benim de yapmam gerekenler vardı. Paketin kargoya verilmesi için; L'oreal Paris'in Türkiye'deki banka hesabına havale gerçekleştirmem gerekti. Bankaların atmlerinden yapılan kartsız para yatırma işlemi geçerli olmuyor. Havaleyi bankadan yapmaya kalkarsanız da; ortaya pahali bir fatura çıkıyor. Bu yüzden internet bankacılığını tercih etmekte yarar var.

İlk yaptığım havale yaptığım bir yanlıştan dolayı reddedildi. Bu yüzden 2 gün kaybettim. Sonra havaleyi tekrar yaptım ve bu işlem düzgün bir şekilde gerçekleşti.

Tabi ki işlemler bunlarla da sınırlı değil. Havale gerçekleşir gerçekleşmez kargom yola çıkmadı. Çünkü havale yaptığım merkezin belgeleri Capitol Kiehl's mağazasına ulaştırmasını bekledim. Belgeler ulaşır ulaşmaz siparişim kargoya verildi. Bu süreçte çalışanlar gerçekten çok anlayışlı davrandılar ve ellerinden gelen bütün hassasiyeti gösterdiler. Sorduğum her soruma özenle cevap verdiler.

Benim görüşüm Kiehl's artık online satışa geçmeli. Belki buradan sesimi duyarlar:) 

Gelelim benim aldıklarıma:


Nihayet Kiehl's BB kreme kavuştum<3 Uzun zamandır aklımdaydı. Özellikle izleri geçirmeyi vaad ediyor. Bunu gözlemlemem için uzun bir süre kullanmam gerekiyor. Diğer aldığım bir ürün ise; Superbly Smoothing Argan saç kremi. Bir önceki Kiehl's alışverişimde denemem için testerı verilmişti. Çok memnun kalınca orjinal boyunu aldım. Önümüzdeki günlerde yazısı gelecek.


Böyle bir kutuda elime ulaştı. İçinde herhangi çarpmaya karşı ürünleri koruması için kağıtlar vardı. Kutusunu değerlendirmeyi düşünüyorum. Belki bir dıy projesi olarak önümüzdeki günlerde blogda yer alır:)

Kargo ücreti 3 TL.
Kiehl's bb krem: 62 TL
Saç kremi: 23 TL

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklınıza takılan yerler olursa yorum bırakabilirsiniz.
Sevgiyle kalın...

6 yorum:

  1. Online satışa geçmeliler kesinlikle ama ben telefonla alışverişten ayrı zevk, mağazadan alışverişten ayrı zevk aldım :) BB kremini ben de hergün kullanıyorum bu sıralar, cildimde bir artı yaratacak mı beklemedeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok mağazadan yaptığım alışverişi seviyorum. Her şeyi alasım geliyor. Seviyorum bu markayı :)

      Sil
  2. gulegule kullan cok guzel seyler almıssın:)
    online satıs gibi kapıda odeme de olsa guzel olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) umarım Kiehls sesimizi duyar.

      Sil
  3. gule gule kullan canım ben de midnight cover serumunu merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol tatlım:) onun bir kaç kez testerını kullandım gerçekten çok başarılı ama kışın kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum:)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)