4 Temmuz 2013 Perşembe

The Body Shop E Vitamini Hassas Yüz Köpüğü

Uzun zamandır yüzümdeki hassasiyetten dolayı E vitaminli temizleyicilere yöneldim. E vitaminin kızarıklıkları yatıştırıcı ve cildi besleyici özelliği var. En son The Body Shop'ın  hassas ciltler için E vitaminle desteklenen bu temizleme yüz köpüğünü aldım.



Yüz köpüğü demişler ama yüzde iyi köpürmüyor. Yapısı losyon kıvamında ancak yüzden de akıp gitmiyor. Göz çevresi hariç yüzüme masaj yaparak uyguluyorum. İçindeki E vitamini bakımından zengin buğday tohumu sayesinde cildi kurutmadan nazikçe temizliyor. Benim için yüz temizleyicilerinin cildi kurutmaması artı bir özellik. Günlük kullanım açısından uygun. Cildinde kuruluk ve hassasiyet yaşayanların kullanabileceği bir temizleyici.


Şunu söylemeliyim ilk kullanımda cildimde 10 dk kadar beklettim ve yıkadıktan sonra cildim kıpkırmızı kesildi. Sanırım içindeki alkolden dolayı bu kızarıklık oluştu. Bu yüzden dikkat etmenizi öneririm.

İçindekiler
Benim için orta seviyede bir ürün. Kokusunu ve cildimi kurutmadan temizlemesini sevdim . Ancak daha iyilerini kullandım.  Tekrar almayı düşünmüyorum. 100 ml ve fiyatı 26 tl. İndirime denk gelirseniz daha uyguna geliyor. İçinde paraben yok.

Ürünü nasıl buldunuz? Sizin son zamanlarda denediğiniz temizleyiciler hangisi?
Sevgiler...

16 yorum:

  1. Güzel bir ürün fakat biraz bahalııymış :D
    ben bir kaç gün önce neutrogena visibly clear turuncu yüz temizleme jelini aldım ama kuruluğa yol açıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka markaların da aynı kalitede birçok ürünü var. Denemek için aldığım bir ürün olsa da olur olmasa da olur benim için. Çok artısını göremedim:/

      Sil
  2. canım cildin çok hassassa la rocheun köpüğünü dene çok başarılı:)

    YanıtlaSil
  3. The Body Shop'un temizleyicileri orta ayarda genelde. Nutriganics diye organik sertifikalı bir serileri var. o serideki temizleme köpüğü çok başarılı. Hem içeriği güzel hem de temizleme performansı iyi. Ben bir ara bayağı kullanmıştım ondan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The body shop ürünlerini nedense beğenmiyorum :/ pek ısınamadım sadece ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Dediğin markaya bakıcam teşekkürler ;)

      Sil
  4. Çay ağacı özlü köpüğünü tavsiye ederim canım, eğer cildin karma-yağlıysa tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma yağlı ama dönem dönem kuruyor:/ ona bakayım:)

      Sil
    2. ben cay agaci olani kullanmistim ama benim hassas cildime pek iyi gelmemis ustune irite edip akne yapmisti...bence nivea'nin Watsonslarda satilan pembe renkli kopuk temizleyicisini dene derim ;)

      Sil
  5. Cildi yakmasi kotuymus, ben Korres Milk proteins Creamy Foaming Cleanser kullaniyorum gercekten cok memnunum, cildi nemli birakiyor ve yuzumde bekletsem de sifir kizariklik :) eger ulasma imkanin olursa aklinda bulunsun canim :)

    YanıtlaSil
  6. İçinde alkol olması kötüymüş, mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum cilt temizleyicilerinde. Cildini sadece temizlemesini istiyorsan Clinique'in 3 Adım serisinin karma yağlı olan temizleme sabununu bir dene derim, biraz pahalı ama 1 yıla yakın gidiyor. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabun kullanamıyorum canım:/ suyla temas ettikten sonra ıslak kalıp erimesi durumu yok mu tahammül edemiyorum. Clinique nin diğer ürünlerine bakarım:)

      Sil
  7. Ben bioderma sebium kullanıyorum çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu kullandım yanaklarımda kuruluk oluşturdu:/

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)