15 Mayıs 2013 Çarşamba

Yves Rocher Kayısı Çekirdeği Özlü Peeling

Herkese merhaba:)
Hemen kolları sıvadım ve size en sevdiklerimi anlatmaya başlamam gerektiğini düşündüm. O kadar çok beğendiğim, denediğim ürünler var ki hepsini anlatmak için sabırsızlanıyorum:) Bugün sizlere uzun zamandır kullandığım ve aşk yaşadığım yves rocherın kayısı çekirdeği özlü peelinginden bahsedeceğim.


Resimde de gördüğünüz gibi ürünün boyutu küçük 50 ml. Fiyatı 16.90 TL ama ben %20 indirimle 13 küsüre almıştım.
Ürünün vaad ettiği: "Aydınlık bir cilt için meyveli bir keyif! İçerdiği kayısı çekirdeği tanecikleriyle cildi derinlemesine temizler ve pürüzleri giderir. Uygulamanın ardından ışıldayan yumuşacık teninizde hoş bir meyve kokusu bırakır. Haftada 1 ya da 2 kez ıslak cilde uygulanması tavsiye edilir"

Bu ürünü ilk aldığım andan beri çok severek kullanıyorum içinde minik minik kayısı çekirdekleri var ve yüzünüze sürdüğünüz anda koku sizi etkisi altına alıyor. İçindeki kayısı çekirdekleri yüzü çizmiyor. Bir fındık tanesi bütün yüzünüze yetiyor o yüzden bereketli bir ürün:)

Genelde duş sonrası uyguluyorum gözeneklerim açıldığı için çok daha etkili olacağını düşünüyorum. Yüzümün kirli olduğunu düşündüğüm dönemlerde ise nazik hareketlerle yüz fırçasıyla uyguluyorum ve sonuç çok iyi.

1,5 ayı aşkın süredir kullandığım için rahatça etkilerinden bahsedebilirim. Öncelikle cildimi yumuşatıyor resmen pamuk gibi bir cilt çıkıyor ortaya. Makyaj yapmadan önce bu peelingi uyguladıysam, makyajım daha canlı ve doğal duruyor. En sevdiğim yanı ise cildim gözle görülür biçimde aydınlanıyor:) Hatta bunu kullanmaya başladığım dönemde birçok arkadaşım cildimin aydınlanmasının sebebini soruyorlardı. Böyle güzel bir ürünü size tanıtmazsam olmazdı:)


Fakat sivilceli bir dönemde kullanmamak gerekiyor. Sivilceler peelingin etkisiyle açılacağı için yüzümüze yayılır ve başka sivilcelerin çıkmasına sebep olabilir. O nedenle cildinizin sivilceli olduğu bir dönemde denemeyin derim:) Cildimde yarattığı etkiden o kadar memnunum ki bitince hep alacağım bir ürün:)

Ürünü beğendiniz mi? Sizin de severek kullandığınız peeling ya da benzeri ürün var mı?
 Sevgiyle kalın:)

Not: Yenilenmiş halinde paraben içermiyor.

30 yorum:

  1. Zaten öyle bir aşkla bağlanmışssınız ki bu ürüne ilk yazılardan olmasa şaşırırdım :) alacağım tamam bu kadar ısrara dayanamam :) yağlı ciltler için uygun mu dersin ? kayısı çekirdeği malum yağlı bir çekirdektir! güzel deneyimler bunlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim karmadan yağlıya dönük ama hiç sivilcelenme yapmadı o konuda rahat olabilirsin:) çok güzel temizliyor rahatlatıyor tavsiye ederim:))

      Sil
  2. Tam denemem için harika bir peeling diyordum ki paraben içerdiğini yazmışsın bu uzak durmam için yeterli bir sebep :) blogun hayırlı olsun ,bende beklerim bloguma sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumun için mutlu oldum :) her yönden çok güzel bir ürün ama maalesef paraben var:/ blogunu ziyaret edicem sevgiyle kal:)

      Sil
  3. oreo seviyorsun diye geldim takibe aldım :) son bir aydır deli gibi oreo arıyorum bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl severim oreo:) duyduğuma göre Haziran ayından itibaren Migros'larda satılmaya başlicakmış. Umarım gelir de biz de doyasıya yeriz:) gelmezse bile ben ilk çekilişimde şanslı bir takipçime vericem takipte kal;)

      Sil
  4. Merhaba Zuhal, blogun hayırlı olsun. Daha nice güzel yazılara inşallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  5. bloğun hayırlı olsun tatlım:)) yves rocher poolingi bende severek kullanıyorum:)) takibindesin canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hoşgeldin çok sevindim:))

      Sil
  6. bende çok severek kullanıyorum bu peelingi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim peeling kendisi yerini bir başkası doldurana dek:)

      Sil
  7. Peeling arayisindaydim bende iyi oldu bu post :) icindekiler yuzu cok tahris etmiyor degil mi? Takipteyim ;)

    Bizede bekleriz:)

    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm iyki geldin hemen bloguna ışınlanıyorum:) cildi tahriş etmiyor benim cildim çok hassas olmasına rağmen hiç öyle bir durumla karşılaşmadım :) yine beklerim:))

      Sil
  8. Benim de birkaç yıl severek kullandığım bir peelingti, blogun hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) senin de sevdiğini biliyorum blogunda okumuştum:)

      Sil
  9. Bir kitap blogunun burada ne işi var acaba? Neden buradayım ben? Niyetim şöyle bir bakıp çıkmaktı ama yazımınızdaki samimiyet durdurdu beni. E takibe alayım bari dedim. İlk yazınız peelingle ilgili olunca da yüz bakımı hakkında sizden yeni markalar, güzel tavsiyeler öğrenebileceğimi düşündüm.

    Blogunuz için hayırlı olsunumu da söyleyeyim ve bu peeling hakkındaki tecrübemden bahsedeyim. Söylediğiniz gibi kokusu çok hoş, yüzü yumuşatıyor ve içindeki tanecikleri çok seviyordum ama ne yazık ki benim cildimde sivilce yaptı. Her kullandığımda yeni bir sivilcem oldu bu yüzden ne kadar beğenmiş olsam da bir kaç kullanımdan sonra veda etmek zorunda kaldım. Şimdi Body Shop'un yosun serisinin peelingini kullanıyorum. Bunun kadar hoşuma gitmese de memnunum. En azından sivilce yapmıyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz çok sevindim:) ürünle ilgili kötü deneyiminize sizin adınıza üzüldüm maalesef her ürün her insanda aynı sonuçlara yol açmıyor. Deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkürler:) en kısa zamanda blogunuzu ziyaret edicem sevgiyle kalın:)

      Sil
  10. Zuhalcim çok doğru bir noktaya değinmişsin, kayısılı peelinglerin yapısı genelde yağlı olduğu için; cilt normale döndüğünde yada kuruysa ciddi anlamda işe yarıyor. Bu arada 3.takipçin olarak bloğuna, ''hayırlı olsun'' yorumu bırakmayı unuttum sanırım ama henüz geç kalmış sayılmam dimi :) öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin:) evet 3. takipçim olduğunu biliyorum çok sevindim bu duruma:) geç kalmadın tabiki de destek olduğunu biliyorum :) iyki geldin bende öpüyorum :))

      Sil
  11. En sevdiğiiiiim! Güle güle kullan bebek , öperim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu harika sen de güle güle kullan. Mucumuc

      Sil
  12. En sevdiğim cilt bakım ürünü peelingtir benim. :) Ama henüz bir tane bile bitiremedim. :D Yüzümde her daim sivilcem olduğundan korkuyorum çünkü kullanmaya. Bakalım. Belki bir gün bitirebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sivilce varsa aman kullanma çünkü peeling sayesinde yayılabiliyor.

      Sil
  13. Peeling kullanmaktan asiri korkuyorum ya... nivea nin clean deeper vardi sivilce yapti ... neufegena iyi gibi biraz bunu da her yerde okuyorum ama emjn degilim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle sivilce varken peeling kullanmamak gerekiyor. Bu peelingin sevmeyeni yok. Ben bitirdim yenisini aldım bile. Çok severek kullanıyorum dene derim:)

      Sil
  14. kokusunu koklamistim harika gerçekten almayi düşünüyordum ama paraben varmış ya :( gerçi miktarı ne kadar o da önemli koruma için bir miktar konulabiliyor ben clean and clear almıştım yıllar önce ilk peeling imdi bitti oriflame aldım o bitmedi hala ama kokusunu pek sevmiyorum malum içeriği de çok da iyi değil bakalım alırım belki bu kayisili sekerden :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dediğin diğer ürünlerde de paraben var. Ben seviyorum bu ürünü bitince tekrar alıyorum.

      Sil
  15. çok seviyorum bu peelingi, narlısı da güzel:) yves rocher'ın soyulabilen Sebum Fazlasını Emen Gözenek Sıkılaştıran maskesini de şiddetle tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkürler göz atacağım hepsine ;)

      Sil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)