27 Mayıs 2013 Pazartesi

MAC Mineralize Skinfinish Natural Pudra

Herkese merhaba:)
Yoğun bir sınav dönemine girmeme çeyrek kala hem ders çalışıyorum hem de bol bol post yazıyorum:) Günlük hayatta makyaj yaparken benim için doğallık önemlidir. Pudra, hafif bir allık, rimel, eyeliner ve nude tonlarında bir ruj hazırım!

Mac Mineralize Skinfinish Naturel pudrasını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tenim açık olduğundan medium rengini tercih ettim. Ancak bir çok tonu mevcut. Bu pudrayı seçerken hem doğal bir görüntü vermesi hem de içindeki mineraller sayesinde ciltteki kızarıkları daha kolay örtmesi ilgimi çekti.


Ürünü alırken yüzümün bir yarısında kendi pudramı diğer yarısında ise Mac Mineralize Skinfinish Naturel pudrayı test ettirdim. Yanaklarım kuru olduğundan gün içinde kuruyup kızarabiliyor. Cilt tonumu eşitleyip kızarıklıkları örtmesine bayıldım ve belli belirsiz yapısına hayran kaldım. İki pudra arasındaki farkı görünce hemen aldım. Hafif yapılı bir pudra ve bu yüzden de doğal duruşu harika.


Cildinde kapatıcılığa ihtiyaç duyanlar için yeterli olmayabilir. Fondoten ya da BB kremin üstüne uygulandığında harika bir sabitleyici. Benim tercihim BB kremden sonra sünger yardımıyla pudrayı uygulayıp fırçayla dağıtmak ardından da allığımı sürmek. Kesinlikle dağılma olmuyor.


Makyaj çantamdan eksik olmayan bir ürün. Çok severek kullanıyorum. Öncekilerin pabucunu ilk günden itibaren dama attı:) 10 gr olmasına rağmen uzunca bir süre bitmeyecek bir ürün. Her gün kullanıyorum ama hala yarısına gelemedim.

Fiyatı 79 TL.
Siz nasıl buldunuz? Bu ürünü kullanan var mı? Sizin sevdiğiniz pudra hangisi?
Sevgiyle kalın...

20 yorum:

  1. Senin pudra da guzelmis cicim. Sitesinden baktim daLight olan bana daha cok uyuyo sanirim ama yinede alt yapisi sarimsi gibi geldi. Gittigimde yakindan da bakicam. Benim takintim var illa beyaz olucam :)) Kore'de dogmaliymisim bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Medium olmasına ben beyazlığından memnunum cildimle bütünleşiyor. Hatta o kadar doğal duruyor ki pudra olduğunu anlamıyor kimse:) Sarı göründüğüne bakma fotoda öle çıkmış. Almayı düşünüyorsan test ettir derim;)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım,çok güzel bir pudraya benziyor ama ah o fiyatı yokmu fiyatı,!!bütçem el verseydi bir ihtimalde 50tl civarında olsaydı kesin alırdım daha öncede biryerde yazısını okumuştum indirim falan olmuyormu bunda yeeea :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırken ben de fiyatına çok takıldım ama sonradan baya memnun kaldım:) bildiğim kadarıyla MAC de indirim olmuyor:( keşke olsa :/

      Sil
  3. Mac'de rengin kac. Benimki nc 25 30 tercih ediyorum. Bununda denemek istiyorum acaba medium olur mu diye dusundum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac de renk tonumu bilmiyorum canım. Alırken denediğim için onu sorma gereği duymadım:) açık tenliyim. Almayı düşünüyorsan bnce test ettirmen önemli aklımda soru işareti kalmaz.

      Sil
  4. Bu pudra kesinlikle lekeli ciltlere uygun değil, denemiştim MAC'te ama güneş lekelerime ve sivilce izlerine dikkat çekti baya. Bununla bir makyaj yapıp koyarsan güzel olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da belirttim canım kapatıcılığa ihtiyaç duyanlar için yeterli değil. Onlarda kullanıyorsa BB krem ve Fondoten üstüne tercih edebilir:) şu aralar hiç zamanım yok sınavlar biter bitmez deneyip fotosunu koyarım;)

      Sil
  5. Mac'in ürünlerini çok beğeniyorum :)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lzzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'tan görüyorum sni ah gece gece nasıl güzel şeyler paylaşıyorsun gözüm kalıyor:))

      Sil
  6. Tesekkur ederim canim cevabin icin :) bu bittikten sonra bi de studio fix powderi denemeni oneririm. Tek basina kullanildiginda hem cok dogal hem de bundan biraz daha kapatici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitince denerim canım MAC in ürünlerini seviyorum<3 önerin için teşekkürler;)

      Sil
  7. Bende çok uzun zamandır bu pudrayı alıp almamak arasında gidip geliyorum fiyatından dolayı ama kızarıklıkları güzel kapattığını bilmiyordum çok faydalı bir yazı oldu benim için emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) başta bende fiyatını görünce almakla almamak arasında tereddüt etmiştim ama test ettirdikten sonra hemen aldım:)

      Sil
  8. Studio fix i tercih ederdim bende galiba,ister fondöten ister pudra :)) güle güle kullan bebiikimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kuzum;) onu da deneyeceğim:)

      Sil
  9. bu pudrayı almadam ölmiyciğiim:)

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan, Mac'in ürünlerini seviyoruz :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)