17 Mayıs 2013 Cuma

LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Herkese merhaba:)
Maskelere ciddi anlamda düşkünlüğüm var. Nerede bir maske görsem ve denemediysem hemen alırım. Hatrı sayılır derecede de maske koleksiyonum vardır. Çoğu dibini göremese de maske kolikliğim hep devam edecek:)


En sevdiğim maskelerimden biri olan Lush Mask Of Magnaminty bugün sizlere tanıtacağım harika bir ürün. Lush'la tanışmam yabancı bir blogda gezinirken oldu. Hemen Türkiye'de mağazaları var mı diye baktım ki bana en yakın mağazanın Kadıköy'de olduğunu öğrendim. Dörtdörtlükblog'un sahiplerinden Onur'un da yorumlarını okuyunca hemen koştum Lush'a ve satın aldım.


İlk zamanlar maskeyle aram limoniydi. Yüzümdeki sivilcelerin sebebini ona bağlamıştım. Bu yüzden de bir kenara atmıştım. Halbuki sınav dönemimin klasik sivilcelerinin sebebi maske değildi. Sınavlardan sonra tekrar kullanmaya başladım ki yüzümdeki sivilcelere söndürücü etki ettiğini gözlemledim. Artık sınav dönemi nasıl bir stresteysem sönen sivilcelerin yerine yenileri çıkmış. Bu yüzden sınav döneminde ürün değerlendirmesi yapmıyorum:))

Ürün kil bazlı bir maske; içindeki kaolin kili sayesinde fazla yağı emiyor. Cildim karmadan yağlıya dönük olduğu için tam benlik bir maske. Maskeyi kullandıktan sonra cildimde gün içinde oluşan parlamanın azaldığını gözlemledim. İçerdiği diğer bir ürünse nane. Nanenin antiseptik,akne kurutucu, toksinlerden arındırıcı ve cildi temizleyici özelliği var. Bu sayede cildin gözle görülür şekilde kirden arındığını hissedebiliyorsunuz. Üründe öyle keskin bir nane kokusu var ki; grip olduğum bir dönemde tıkalı burnumu bile açmıştı:) İçindeki nane yüze öyle işliyor ki mükemmel bir ferahlama duyuyorsunuz sıcak havalarda serinlemek için bire bir:) Ciltte en fazla 10 dk bekletmek yeterli, gözeneklerin içine kadar işliyor ve kirden arındırıyor. Sadece yüzde değil ayak ve sırtta da uygulayabiliyorsunuz.


Tüm bunların yanı sıra Lush, nanenin ve kilin kurutucu özelliğini de göz önünde bulundurarak maskenin içine nemlendirici ve yumuşatıcı özellikte olan bal ve vanilya koymuş. Ürünün diğer güzel içeriklerinden birisi de afrika çuha çiçeği. Bu çiçeğin özelliği kızarıklıklara iyi gelmesi ve akne lekelerinden oluşmuş cilt sorunlarını gidermesi. Aynı zamanda gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi de var. Daha ne olsun ki!

Ürün karmadan yağlıya dönük cilt tipleri için uygun. Hassas ciltler için önerilmiyor. 125 gr ve fiyatı 19 TL. Bu kadar uygun fiyata böyle güzel bir ürüne az rastlanır. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş. Kullanım ömrü 4 ay.

Ben çok sevdim. Bitse bile tekrar tekrar alacağım bir ürün. Sizler ne düşündünüz? Sevdiğiniz maskeler neler?
Sevgiyle kalın:)

28 yorum:

  1. Lush maskeleri çok merak ediyorum ama bir türlü gidip denemedim. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) İlk çekilişimde bu maskeden vereceğim:)

      Sil
  2. güle güle kullan güzellik :) hassas ciltli biri olarak uzak durmam gerektiğini öğrenmem iyi oldu limonla nane birleşince yüzümü kıpkırmızı yapardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım:) lushda başka güzel maskeler de vardır eminim:)

      Sil
  3. Memnun kalmana çok sevindim, bu maskeye tek kelimeyle bayılıyorum 2 kutu bitirdim, yakında 3'yü alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severek kullanıyorum ben de ilk İstanbul turumda 2.kutumu alıcam:))

      Sil
  4. Ozelliklerini cok sevdim urunun, mutlaka alip denicem :) Suan watsonsta satisi olan Mud Therapy maskesini kullaniyorum ve cok memnunum. Ozellikle gozenek temizlemede cok iyi. Ayrica blog'una her girdigimde canimin oreo ve koca bi bardak soguk sut cektigini soylemeden gidemicem :)) Opuyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda bulunsun ben de bakayım o maskeye saol canım:) ahaha oreo olsa şimdi hiç de fena olmazdı:) ilk çekilişimde vermeyi planlıyorum:))

      Sil
    2. Heyecanla bekliyorum :)

      Sil
  5. bencede iyi seçim elimdeki ürünler bittikçe lushda alıcam türevlerini katı şampuanla başladım çok memnunum hemde şu anda yves rocher marka maskem var ama bittiğinde seninle aynı olan cildiime uygun bu ürünü almayı planlıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyince çok seveceksin:) Lushdan ilk ürünüm bu oldu. Diğer maskelerini de denemek istiyorum:)

      Sil
  6. Bende maske hastasıyım ama lushı ılk sende duyuyorum nereden bulabılırım acaba:s Bu arada benımde blogum yenı ugrarsan sevınırım sımdıden teşekkürler:)

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen blogun bakıyorum:) şurda http://www.lushturkey.com/ sitesi var canım. Mağazaları ve ürünle ilgili detaylar yazıyor.

      Sil
  7. Maskeyi merak ettim :) Denenmeli listesine aldım bile :)

    YanıtlaSil
  8. İyi bir maske gerçekten ama hassas ibaresini es geçip almışım bu sebeple yarısından fazlası durmakta. NEmlendiriciliği çok başarılı ama bir ara düzenli kullanımda baydı beni cildim kustu resmen süper ötesi değil Lush ocean salt denemelisin birde ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilhassa hassas ciltlerin kullanmaması gerekiyor. Benim cildim karmadan /yağlıya dönük olduğu için sınav dönemlerinde patlama yaşıyorum en çok o zaman çok iyi geliyor. Cildimi serinletip yatıştırıyor. Lushın yeni maskelerini de kullanmaya düşünüyorum ona da bakarım:))

      Sil
  9. ben de merak ediyorum bu taze maskeleri ama sanki son kullanma tarihine kadar bitiremezmişim gibi geliyor, almıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu maskeyi sevmene bağlı. Düzenli kullanırsan 2,5 ayda bitiyor benimki çok az kaldı haftada 2 kez uyguluyorum.

      Sil
  10. ben de merak ediyorum ama es-es'te magazası yok malesef =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım http://www.lushturkey.com sitesinden bak istersen online alışveriş yapıyorlar sanırım. Olmadı çekilişimi bekle;)

      Sil
  11. Bu fiyata böyle bir ürün! şahaneymiş!
    en kısa zamanda alınıcaklar listesine ekledimm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar bulmak çok zor stoklarda yok maalesef:( Gelir gelmez stok yapıcam:) Kesinlikle dene;)

      Sil
  12. Lush gerçekten müthiş bir marka, 9 sene kadar önce ilk defa kullandığım ürünü Fresh Farmacy'ydi, o sırada Londra'ya yeni taşınmıştım ve Lush'ın orda da yeni yeni meşhur olduğu zamanlardı, anneme bir ton taze yüz maskesi gönderdiğimi bilirim, buzdolabında sakla diyince kadıncağızın telefonda kahkaha krizine girdiğini.. :D Sonra Türkiye'ye döndüm ve burda da açılmış olduğunu gördüm, acayip sevinmiştim hatta direkt girip mağazaya fiyat kıyaslaması yaptım (malum Türk aklı :D ) Türkiye'deki bazı Lush ürünleri, Ingiltere'dekinden çok çok pahalı, 60 lira kadar fark olduğu oluyor özellikle yüz nemlendiricilerinde. Bir de uyarmak istediğim bir konu var, uzundur Türkiye'deki Lush'a uğramıyorum ama 3 yaz kadar önce Cevahir'deki Lush'a gidip Coalface istediğimde (yağlı ciltlere öneririm, müthiş bir sabun!)bana Coalface'in erkekler için üretildiğini söyleyip, minik tabeladaki erkek figürünü göstermişti, hatta o ürünü satan bayana ordaki figürün ürünün erkekler için üretildiğini değil, ürünü üreten kişinin erkek olduğuna vurgu yaptığı konusunda ben bilgilendirmiştim ve açıkçası Lush Times'da bile bir çok kez konu edilen bir durumun bir çalışan tarafından bilinmemesi çok garibime gitmişti, o yüzden ben derim ki Lush'dan alışveriş yapmadan önce internetten araştırın, ürünleri doğal, evet ama her doğal ürün bile herkese uygun olmayabilir, ben oraya ne istediğimden ve cildime neyin iyi geleceğinden emin olarak gittim ama öyle olmayan arkadaşlarımız satış görevlisi arkadaşlar tarafından yanlış yönlendirilebilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar haklısın ki bu sadece Lush için değil diğer markaların çalışanları için de geçerli. Bilmeden yanlış ürün yönlendiren bilinçsiz çok çalışan var:/

      Sil
  13. Yağlı cilde sahip biri olarak benim de bebeğim olabilir bu maske :) İzmir deki tek mağazalarını kapattıkları icin trip atiyordum ama artik son vereyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online sitesinde şuanda stokta var almak istiyorsan elini çabuk tut hemen bitiriyorlar ;)

      Sil
  14. Lush'ı alabileceğimiz bir mağaza var mı şu an türkiyede?

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)