18 Mart 2014 Salı

Karışık Alışveriş ( Sevil, Yves Rocher, Lush, Watsons ve Gratis)

Uzun bir aranın ardından merhaba,
Son zamanlarda bloga pek zaman ayıramıyorum. Düzenli yazmaya ne kadar çabalasam da, işler planlandığı gibi gitmiyor. Bugün son zamanlarda yaptığım alışverişlerden bahsedeceğim. 


Watsons ve Gratis, Dünya Kadınlar Günü'ne özel indirim yapmıştı. Watsons'tan; Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunu ve Rimmel London Wake Me Up fondöten ile Match Perfection kapatıcıyı aldım. Wake Me Up fondöteni hediye ettiğim için indirimden tekrar aldım. Fondöten yazımı okumak için tık tık. Gratis'ten ise; Garnier Olia 6.3 açık altın kahve saç boyasını, Giovanni saç maskesini ve Benri pamuklardan aldım. İndirim devam etmiyor. Garnier makyaj temizleme suyunu aldığımdan beri birkaç sefer kullandım. Herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmadı. Tabi bana soracak olursanız Bioderma>Garnier derim. İkisinin detaylı karşılaştırma yazısını yapacağım. 


Beni Instagram ve Twitter'dan takip edenler, Giorgio Armani Lasting Silk fondöteni uzun zamandır istediğimi bilirler. Makeupalley'de yağlı ve karma ciltliler için okuduğum yorumlarla iyice aklıma girmişti. Tek sıkıntı cildime uyan tonu bulmaktı. Sonunda 4 numarasında karar kıldım. İstinye Park Sevil'den 110 TL'ye aldım. Normalde fiyatı 139 TL. Ancak zamlı hali 170 TL olmuş. Yani indirimli bulup bir de rengimi bulunca dayanamadım aldım. İyi ki de almışım. Kullanmaya başladığımdan beri aşk yaşıyorum<3


Dün Yves Rocher'ın, çoğu ürününde %30 indirim ve her alışverişinde de peeling ya da nem maskesi hediye ettiğini görünce değerlendirmek istedim. Düzleştirici etkili şampuanı aldım ve yanına peeling hediye edildi. Ayrıca şampuan %30 indirimle geldi. Yves Rocher kartımda biriken puanlarla duş jeli aldım. Erkek arkadaşım da kendine ıhlamurlu şampuandan aldı ve ona da peeling hediye edildi. İkimizde Yves Rocher'ın kayısı çekirdekli peelinglerine bayılıyoruz. Elimizdekiler bitmek üzereyken yedekledik. İndirim hala devam ediyor olabilir; göz atmayı unutmayın.


Dün Lush'a da uğradım. Mask Of Magnaminty'i uzun zamandır bulamıyorum:( İstanbul'daki şubelerinin hiçbirinde kalmamış. Ayrıca online sitesinde de uzun zamandır stoklarda yok. En sevdiğim maskeyi aylardır bulamıyorum. Çok sinir bozucu bir durum. Hazır gitmişken Tea Tree toniğini aldım. Gh0stparties  blogunun yazarı Kate bu toniği çok seviyor. İkimizde yağlı ciltli olduğumuza göre denemekten zarar gelmez:)

Sizin içlerinden kullanıp memnun kaldığınız ya da beğenmediğiniz ürünler var mı? Bir daha ki yazıda görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Hepsini güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Peeling kullanan bir erkek arkadaşın mı var!? Benim erkek arkadaşım yüzünü suyla yıkıyor o kadar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet peeling kullanmayı ve maske yapmayı pek seviyor:)

      Sil
  3. Çok güzel şeyler almışsın hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Saygı çerçevesinde olmayan yorumlar yayınlanmayacak:)